Årets fotballsesong er ikke over, men allerede nå er det klart når neste sesong sparkes i gang.
Eliteserien og OBOS-ligaen har oppstart 2. påskedag med avslutning siste helgen i november.
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
12 TIMER SIDEN
Toppserien og 1. divisjon kvinner starter 20. mars, med avslutning første helgen i november. Oppstart kan imidlertid bli justert dersom UEFA endrer sine planer for gjennomføring av ungdomsturneringene vinteren 2021.
Cupfinalen 2021 er delt mellom kvinner og menn. For kvinnene planlegges det med juniorfinale (J19) fredag 29. oktober og finale senior 31. oktober, mens finalen i NM for menn går søndag 17. oktober, med juniorfinalen fredag 15. oktober. Alle fire finalene går på Ullevaal Stadion dersom vær- og føreforhold tillater.
– Ideelt sett hadde en ønsket en felles finalehelg for kvinner og menn, men dette lot seg imidlertid ikke gjøre i 2021 fordi internasjonale turneringer er lagt til ulike tidspunkt for kvinner og menn, sier leder av NFFs konkurranseavdeling Nils Fisketjønn.
Finalene i J16 og G16 vil bli gjennomført på en av arenaene til finalistene.
Det legges opp til spill under Euro 2020 (som arrangeres i 2021) for både Toppserien og Eliteserien. Spilleplanen vil imidlertid bli tilpasset slik at en, i størst mulig grad, unngår konkurranse med kamper i EM.
– Vi har dessverre ikke Norge med, så vi har hatt en dialog med klubbene, og normalt har vi spilt liga når cupspillet i EM starter. Klubbene hadde lyst til å starte litt tidligere. Nå blir det en dag hvor kampene spilles samtidig som kamper i EM, det er 20. juni. De andre datoene gjelder dager hvor det er pause i mesterskapet, sier Nils Fisketjønn til Eurosport.
– Vi har fått på plass en terminliste som muliggjør flytting av kamper for våre lag som skal ut i internasjonale kamper. Det å legge forholdene til rette for norske lag som skal delta internasjonalt, er en av våre prioriteter, sier sportssjef i Norsk Toppfotball, Erik Solér.
OBOS-ligaen
Snudde det i andre kamp – Blink feiret med gebiss
13 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Sendte sylfrekt stikk – feiret med gebiss
13 TIMER SIDEN