• Se Eliteserien og OBOS-ligaen i 2022 på discovery+
Polske Robert Lewandowski topper for andre året på rad The Guardians liste over verdens beste mannlige fotballspillere. Erling Braut Haaland får 7.-plassen.
Dermed er nordmannen ned en plass fra 2020, og han legger seg rett bak franske Kylian Mbappé, men på plassen foran Cristiano Ronaldo.
Norgesmesterskapet
Vålerenga-krisen fortsetter: Saltnes sendte VIF ut at cupen
2 MINUTTER SIDEN
Bayern Münchens stjernespiller vant også kåringen i fjor. I år følger Lionel Messi og Mohamed Salah som nummer to og tre av de 100 spillerne på The Guardians liste.
Samtidig gir Bayern Münchens styreleder Oliver Kahn et kjølig svar og hevder at han ikke er videre interessert i å kapre Erling Braut Haaland når han en dag skal forlate Borussia Dortmund.
I et langt intervju med Süddeutsche Zeitung, svarer den tidligere keeperkjempen Kahn svært kort om Haaland og muligheten for at han finner veien til Allianz Arena i München.
– Vi har Robert Lewandowski…Han kommer til å score 30–40 mål noen år til, sier Kahn med henvisning til den polske stjerneangriperen, som også topper The Guardians liste og som har kontrakt med Bayern til 2023.
En overgang for Haaland er ventet enten sommeren 2022 eller året etter, ifølge hans agent Mino Raiola. Han har Bayern München på listen over et knippe europeiske storklubber som neste stoppested for nordmannen.
På den listen står også Real Madrid, Barcelona og Manchester City.
  • Se Eliteserien og OBOS-ligaen i 2022 på discovery+
(©NTB)

Koteng sammenligner RBK med Pippi: – Vi har vært ekstra rause

Fotball
Reiten-dobbel sørget for seier i generalprøven: – Fått beskjed om å score mer
2 TIMER SIDEN
Norgesmesterskapet
Straffet gamleklubben – slik endte kveldens cupkamper
2 TIMER SIDEN