Det er den engelske storavisen The Times som hevder å kjenne til at Clarke på et krisemøte fredag skal ha uttalt seg skeptisk til den videre framdriften i inneværende sesong.
Fredag ble det kjent at kampene i Premier League er stanset og satt på vent som følge av virusutbruddet. I første omgang skal det ikke spilles kamper i perioden fram til 4. april.
Virusutbruddet i Storbritannia er samtidig ikke ventet å nå toppen før om mange uker. Det gjør mange skeptiske til om fotballen kan gjenopptas allerede tidlig i april.
Eliteserien
To forskjellige metoder: – Det kan vi bli litt straffet for
33 MINUTTER SIDEN
Ifølge The Times skal også Brighton-sjef Paul Barber ha stilt spørsmål ved hvor lang utsettelsen kan komme til å bli.
Lørdag kom det samtidig rapporter om at klubbene i Premier League møtes torsdag for å legge planer for hvordan resten av sesongen eventuelt skal kunne gjennomføres.
Ifølge Sky Sports er det ventet at klubbene innen den tid vil ha mer informasjon rundt framtidsutsiktene. Det handler blant annet om at medlemslandene i Det europeiske fotballforbundet (Uefa) møtes tirsdag for å diskutere situasjonen rundt koronaviruset.
I forkant hadde det kommet bekreftelser på at Arsenal-manager Mikel Arteta og Chelsea-spiller Callum Hudson-Odoi har fått påvist koronasmitte.
Blant klubbene i den engelske toppdivisjonen skal det herske ulikt syn på hvorvidt man tror resten av sesongen kan la seg gjennomføre.
(©NTB)
Eliteserien
Bernt oppsummerer: «Raser» mot kallenavn, reiseråd og twerking
EN TIME SIDEN
Eliteserien
Den 12. mann: Dialekt-trøbbel og tribunemat
2 TIMER SIDEN