– Vi fikk høre da det ble bestemt at det ikke blir noe kamp, at den blir utsatt til neste måned på grunn av at noen hos Hviterussland har testet positivt på corona, sier Vålerenga-profilen Osame Sahraoui om dagens dramatiske endring i planene for U21-landslaget.
Sahraoui forteller at spillertroppen fikk beskjeden mens de forberedte seg til kveldens dyst.
– Trenerne hadde fått høre at den kunne bli avlyst, men vi fikk den endelige beskjeden nå rett før vi skulle ha dødballmøte på hotellet.
OBOS-ligaen
Lillebo forklarer feiringen: – Biting holder vi oss for god til
12 TIMER SIDEN

– Leit å høre

Oslo-gutten er nå tilbake i hovedstaden og klar for Vålerenga-trening i morgen, men 19-åringen ville mye heller tilbragt kvelden med flagget på brystet.
– Det var leit å høre, jeg hadde gledet meg. Jeg så fram til det, synd jeg ikke fikk debuten mot Portugal på fredag, men det var på grunn av en kink i ryggen som jeg fikk der nede. Den ble bedre utover, så nå var jeg klar til start, sier han.
Etter at håpet om EM-sluttspill neste år forsvant endelig i Estoril så landslagssjef Leif Gunnar Smerud på Hviterussland-kampen som en naturlig anledning til å gi flere unggutter sjansen. Ni av elleve som avsluttet Portugal-kampen på fredag er unge nok til å være med også i neste EM-kvalifisering.
– Jeg regner med at alle gleda seg til i kveld, jeg snakket med flere av gutta som gjorde det samme, flere av -01-gutta skulle starte for første gang. Det er litt nye fjes og en fin anledning til å spille med unggutta, sier Sahraoui.

Skulle starte

Etter det Eurosport erfarer skulle i tillegg til Sahraoui også RBKs Edvard Tagseth starte sin første kamp for U21, mens også PSV-talentet født i 2002, Fredrik Oppegård, var tiltenkt en plass i startelleveren.
Sahraoui er fornøyd med resten av debutsamlingen sin for U21.
– Jeg har blitt mottatt veldig bra, jeg liker å tilpasse meg nye grupper og systemer, og har fått gode tilbakemeldinger fra trenerne og de andre spillerne. Vi får håpe det ikke blir noe coronagreier i november og at vi får spilt da, sier han.
OBOS-ligaen
Snudde det i andre kamp – Blink feiret med gebiss
13 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Sendte sylfrekt stikk – feiret med gebiss
13 TIMER SIDEN