Brann har ifølge sportssjef Rune Soltvedt sagt nei til et nytt bud på Piotr Leciejewski fra den polske toppklubben Zaglebie Lubin. Klubben som har vært linket til keeperen i lengre tid, la inn et betydelig lavere bud denne uken enn den gjorde i sommer. Likevel føler Leciejewski seg sviktet, siden Brann skal være klar over at polakken har et stort ønske om å reise hjem etter syv år i Bergen.
Det var Bergens Tidende som først fikk bekreftet budet fra Zaglebie Lubin.
– Alle vet at jeg elsker Brann. Jeg har vært i Bergen i så mange år. Hjertet mitt vil alltid være der. Men jeg føler meg også sviktet av Rune, etter noe som hendte for en tid tilbake. Det er følelsen inni meg nå. Jeg vil ikke si noe mer om det nå, sier Piotr Leciejewski til BT.
Eliteserien
Tidligere Juventus-talent klart for Brann
5 TIMER SIDEN

Vil ikke stå i veien

Eurosport.no skrev i sommer at Leciejewski over lengre tid hadde vært koblet til Zaglebie Lubin, men at de den gang ikke klarte å komme til enighet. Budet skal ha vært langt mindre enn det Brann mente den rutinerte keeperen var verdt.
Nå forteller sportssjefen selv at han mente budene på Leciejewski har vært altfor lave, og at han vet Leciejewski har oppfattet det som en gedigen skuffelse.
– Vi ønsker ikke å stå i veien for ham, men vi kommer ikke til å gi ham vekk heller. Selv om det hadde vært mer aktuelt å la Piotr gå nå enn i sommer, kunne vi ikke gå med på et bud som var enda lavere enn det forrige, sier Soltvedt til Eurosport.no.
Soltvedt påpeker at polakken har kontrakt ut 2020 og at han fremdeles presterer på høyt nivå. At Leciejewski nå har sagt til BT at han føler seg sviktet av Soltvedt kommenterer han slik:
– Han om det. Folk ønsker å påvirke en situasjon på ulike måter for å få det som de vil, og det er jo ingen tvil om at han ønsker den overgangen veldig sterkt, forsetter han.

Familien flyttet tilbake

Leciejewski var i Sogndal i tre sesonger før han kom til Brann i 2011, og har 184 kamper i Brann-drakta. Polakken forlenget sin kontrakt i desember i fjor, men allerede i sommer skal familien hans ha flyttet tilbake til Polen.
– Etter hva jeg vet bor de der fremdeles. Familien reiste ned før Zaglebie Lubin la inn bud på ham, og etter det dro han ned dit og ble avbildet med klubbdirektøren og var på kamp, så jeg vet det har vært en link der, sier Soltvedt.
Det har ikke lyktes Eurosport.no å få kontakt med Leciejewski lørdag.
Eliteserien
Godset-juvelen skrev ny kontrakt: – Går en lys fremtid i møte
18 TIMER SIDEN
Joacims blogg
En «no-brainer» – men nå må de legge vekk Eggen-sammenligningen
19 TIMER SIDEN