Guillermo Molins har skrevet på en ettårskontrakt med Sarpsborg 08. Den svensk-uruguayanske 33-åringen kom tilbake til 08 i fjor sommer, etter en kort periode hos Rosenborg.
– Dette er en klubb som er på vei et sted og framfor alt med det som skjer nå. Jeg har veldig lyst til å være en del av det og er glad for å ha signert ny kontrakt, sier angrepsspilleren til klubbens nettside.
Eliteserien
Høydramatiske sluttminutter i Skien da Odd slo Glimt
15 TIMER SIDEN
– Molins er motivert som fanken til å bidra, og har fortsatt flere gode år igjen. Viktigste for oss er at gruppen trener som et helvette, og få han i toppform, sier klubbens sportssjef Thomas Berntsen til Discovery.
Til klubbens nettside, sier Berntsen at «det er en spiller med stor erfaring og kvaliteter vi vet vi vil få stor nytte av om vi får han på banen. Vi velger å ta en risiko her, men vet oppsiden er stor om han blir å spille».
– Det er jo en risiko med tanke på hans skadehistorikk - men den mener vi at er verdt å ta, sier Berntsen til Discovery.

Et krav for å bli værende

I desember 2021 hadde Molins et tydelig krav til klubben for at han skulle bli - å få byttet underlaget på banen.
– Jeg har gitt klubben mine ønsker. Jeg vil hjelpe til å bygge opp klubben. Stå for kontinuitet og min erfaring. Men jeg vil ikke bli værende for å sitte på tribunen og være skadet. Så da synes jeg, både for min egen del og alle andres, at klubben bør bytte ut underlaget – i minste fall forbedre det, sa han til SA.
– Banemannskapet jobber med banen hardt hver dag, også håper vi på å få korridert den litt, sier Berntsen til Discovery.
I desember sa Berntsen til Discovery at det er viktig at de tar bane-bekymringene på alvor.
– Det blir nok ikke lagt et helt nytt kunstgressdekke, det kan jeg nok skrive under på. Men det kan skje forandringer på andre områder, sa Berntsen.
Så du denne?

Knalltøff start for Rekdal: Slik spilles de første Eliteserie-rundene

Eliteserien
Her får Odd straffe i det 98. minutt
16 TIMER SIDEN
Eliteserien
Dramatiske sluttminutter i Skien: Odd sikret seieren på overtid etter omdiskutert straffespark
16 TIMER SIDEN