Hertha Berlin-spilleren la mandag ut en video på Facebook hvor han blant annet filmer spillere og støtteapparat i klubben som håndhilser på hverandre.
Per Ciljan Skjelbreid og Rune Jarsten er også med i videoen, som ingen skal ha vært klar over at ble publisert av Kalou. 34-åringen slettet senere videoen, og har nå blitt suspendert av klubben som følge av publiseringen.
– Jeg er lei meg for at oppførselen min har etterlatt inntrykket at jeg ikke tar corona på alvor. Jeg ønsker å beklage dette. Det motsatte er tilfelle, og jeg er spesielt bekymret for menneskene i Afrika som ikke har tilgang på et like godt helsesystem som i Tyskland. Jeg tenkte ikke gjennom det og var glad for at alle testene var negative, sier Kalou.
Fotball
Rogne klar for ny klubb
13 TIMER SIDEN
Den tyske ligaforeningen DFL, som lenge har jobbet med en plan for gjenoppstarten av fotballaktiviteten i landet, la mandag ettermiddag ut følgende melding på Twitter:
«Salomon Kalous video fra Hertha-garderoben er fullstendig uakseptabel. Det finnes ingen toleranse for dette, også av hensyn til spillerne og klubben, som forholder seg til retningslinjene fordi de har forstått alvoret i situasjonen».
Den tyske storavisen Kicker mener Kalous «skandaløse» film motvirker all innsats i forbindelse med å få tysk fotball opp og gå igjen.
Nå frykter flere at filmen kan bidra til at oppstarten utsettes enda lenger enn det som var planlagt.

Indre bane i karantene: Den store Brynhildsen-debatten

Fotball
Eliteserie-spiller tatt for råkjøring
15 TIMER SIDEN
Fotball
Nedrykkslagene forsterker: Se OBOS-overgangene her
20 TIMER SIDEN