På stillingen 3-2 til Nottingham Forest stormet hjemmelagets og tidligere Arsenal-spiller Armand Traoré inn i Arsenal-feltet og ble tatt av Mathieu Debuchy.
Jon Moss pekte på ellevemeteren for andre gang i kampen.
Kieran Dowell skled i det han skjøt, men ballen havnet likevel i nettet. Moss var borte hos linjedommer for å forsikre seg om at Dowell ikke hadde hatt to touch på ballen før scoringen, og godkjente målet.
Eliteserien
Bodø/Glimt planlegger ny stadion: – Vil skape en storstue
9 TIMER SIDEN
Reprisene viste imidlertid at Dowell skjøt via sin egen stamfot og i mål.
– Det skulle aldri vært godkjent, påpekte Viasat-kommentator Roar Stokke.
Arsenal hadde ingenting å svare med i sluttminuttene, og både spillere og publikum på City Ground kunne slippe jubelen løs da sluttsignalet gikk.
Med 2-4-tapet er FA cup-eventyret over for den regjerende mester allerede i tredje runde. For Forest var triumfen en etterlengtet opptur. Laget stod foran søndagens FA cup-oppgjør med én seier på de siste åtte kampene.

Drømmescoring

Forests høyreback Eric Lichaj hadde garantert en av sine mest minneverdige opptredener på en fotballbane søndag kveld.
Amerikaneren scoret to mål i 4-2-seieren mot Arsène Wenger og co. Han stanget Forest i ledelsen etter 20 minutter, før Per Mertesacker utlignet på samme vis like etter.
Like før pause var Lichaj på farten igjen. Han mottok ballen på brystet like utenfor sekstenmeteren, og sendte den i en perfekt bue over David Ospina og bort i lengste kryss:
Anført av mannen på topp – 18 år gamle Ben Brereton – fortsatte Championship-laget å frustrere Premier League-giganten etter pause.

18-åring herjet

Midtveis i omgangen meiet Rob Holding ned hjemmelagets Matty Cash på klønete vis, og Moss pekte på straffemerket.
Fra krittmerket smalt Bereton inn 3-1.
Arsenal så ikke ut til å ha noe svar, men ti minutter før slutt fikk gjestene en gavepakke av Forest-keeper Jordan Smith. I duell med Danny Welbeck glapp 23-åringen ballen, og Arsenal-angriperen kunne enkelt trinne inn redusering i tomt bur.
Men det kontroversielle straffesparket tre minutter før slutt gjorde at luften gikk ut av Arsenal. Kampen endte 4-2, og «The Gunners» er ute av turneringen før fjerde runde for første gang siden 1996.
I de øvrige FA Cup-kampene søndag vant Tottenham 3-0 mot AFC Wimbledon, Newport fra nivå fire slo Championship-laget Leeds 2-1 mens West Ham må ut i omkamp etter 0-0 borte mot Shrewsbury fra nivå tre.
Eliteserien
20 år med hat, fyring og krig er over: – Kommer til å savne meg
10 TIMER SIDEN
Eliteserien
Disse øyeblikkene vil han huske best fra karrieren
10 TIMER SIDEN