DRAMMEN (Eurosport.no):
– Det er utrolig deilig, sier Kristian Thorstvedt ute på Marienlyst-matten.
Eliteserien
Her er de nominerte til årets trener i Eliteserien
2 TIMER SIDEN
Han og resten av U21-landslaget har nettopp gjennomført den siste treningsøkten før avreise til Portugal. For Thorstvedt er samlingen før kvalikkampene mot Portugal og Hviterussland (til neste års U21-EM) hans første på nesten ett år.
I mars ga et tretthetsbrudd i foten ham en enda tidligere sesongavslutning enn hva koronapandemien ville gjort. Nå er imidlertid Genk-proffen tilbake.
– Jeg har vært ute lenge, men jeg gikk heldigvis ikke glipp av så mange kamper på grunn av koronaen, sier 21-åringen.

Startet gnistrende

På onsdagens økt hadde han og noen av U21-lagkompisene avslutningstrening sammen med assistenttrener og tidligere storscorer Tore André Flo. Der viste Thorstvedt glimt av formen som ga ham en så fin start på Genk-karrieren, etter at han kom fra Viking i starten av januar.
Det ble scoring allerede i debuten mot Zulte Waregem. Han fulgte opp med solid spill og var så å si fast i startelleveren frem til han ble skadet.
Koronapandemien sørget for at sesongen aldri ble ferdigspilt. Thorstvedt, som ble operert for tretthetsbruddet, måtte stå over de fire første kampene da den nye sesongen begynte, men gjorde endelig comeback mot Beerschot i midten av september. Siden har den anvendelige midtbanemannen startet samtlige kamper i Belgia.
– Jeg har begynt å starte kamper igjen, og jeg føler jeg har vist meg godt frem i begynnelsen. Jeg har en god posisjon i laget, føler jeg, sier Thorstvedt.
Se siste Indre Bane her. Saken fortsetter under videoen:

Eline på besøk, Branns umulige målsetting og FKH-trøbbel

Fikk ny trener

Sesongstarten ble imidlertid krevende for Genk. Fem poeng på de første fem kampene førte til at trener Hannes Wolf var ferdig i midten september, etter kampen Thorstvedt gjorde comeback. Inn kom dansken Jess Thorup.
– Jeg har fått et veldig bra inntrykk av ham, sier Thorstvedt.
Han har fått masse tillit også etter Thorups ankomst. Nå skal spill for Genk og Norge U21 sørge for at han kommer tilbake på sitt toppnivå igjen.
  • Se Portugal U21 – Norge U21 på Eurosport Norge og Dplay fredag klokken 20.15. Få tilgang her.
Eliteserien
Kan bli tvunget til å spille hjemmekamp på nedrykksrivalens bane
3 TIMER SIDEN
Eliteserien
Mister Branns skjebnekamp: – Kjipt å ikke få bidra
4 TIMER SIDEN