• Se Barcelona og Real Madrid i den spanske supercupen fra onsdag på Discovery+ og Eurosport - sikre deg tilgang her!
Sivert Mannsverk (18) har tatt OBOS-ligaen med storm og har vært en ettertraktet spiller lenge. Det hele toppet seg da han ble kåret til årets spiller etter 2020-sesongen.
Tirsdag formiddag meldte Nidaros at Rosenborg skal ha lagt inn et bud på unggutten. Noen timer senere melder Sogn Avis at budet skal ha blitt avslått. Avisen skriver at OBOS-klubben vurderte budet som langt unna det de mener er spillerens markedsverdi.
Eliteserien
Uavgjort mellom far og sønn Espejord: – Drar herfra i fred og fordragelighet
7 TIMER SIDEN
Budet skal ha vært på i overkant av fem millioner kroner.
Eurosport sitter også på opplysninger om at Rosenborg har snust på midtbanespilleren i en god stund. For en ukes snakket Eurosport også med daglig leder i Sogndal, Rasmus Mo, som fortalte om hva som skulle til for at man slipper Mannsverk til en annen klubb.
– Hvis vi skal selge Sivert nå så må prisen være rett. Han er på en måte gullet vårt, sa han før budet fra Rosenborg angivelig skal ha kommet.
– Markedet er nok mer internasjonalt enn nasjonalt. Det er vanskelig å si hva den rette prisen er. Men vi snakker jo tosifret millionbeløp om en spiller som han.
Eurosport har forsøkt å komme i kontakt med båd daglig leder Rasmus Mo og Mannsverks agent, Daniel Steinfeld. Ingen av dem har besvart våre henvendelser. Sivert Mannsverk selv ønsket ikke å uttale seg på dette tidspunktet.
Dermed er det liten grunn til å tro at Rosenborgs tilbud blir akseptert, hvis påstandene om fem millioner kroner stemmer. Før de hadde fått noen offisielle bud kunne Mo fortelle at de regnet med at januar skulle være måneden hvor ballen begynte å rulle.
– Per i dag har vi ikke noen salgsplaner, men straks det kommer et relevant tilbud så er vi klare for å kanskje prate med klubben.
– Det er helt naturlig at det blir snakk rundt Sivert, særlig nå som vi ikke klarte opprykket. Vi merket allerede i tidlig høst at han var populær på markedet. Jeg vil se på det som naturlig at det trappes opp nå i januar. Det vil bli mer kontakt fra klubber framover, tenker vi.

Får Jim Solbakken-hjelp

Trener Eirik Bakke forholder seg svært rolig til ryktene rundt Sogndal-kapteinen.
– Da jeg var solgt fra OBOS-ligaen var det nærmere 40 millioner jeg gikk for, så da er lista lagt, ler han.
– Kommer vi opp i de summene, så skal vi nok selge.
Han kan også bekrefte at Norges største agent, Jim Solbakken, har blitt hentet inn for å hjelpe Mannsverk med å avklare framtiden.
– Jim Solbakken er den som har solgt flest spillere fra Sogndal gjennom historien, så at han hjelper til med Sivert er ikke så rart, forklarer han.
Se reportasjen om Sivert Mannsverk fra i høst her:

Sogndal-juvelen om oppmerksomheten: – Stort at noen vil intervjue meg

Eliteserien
Tangerte klubbrekorden: – Fremtidig landslagskeeper
9 TIMER SIDEN
Eliteserien
Herjet foran 20 000: – Elsker sånne kamper
10 TIMER SIDEN