Det kan være dårlige nyheter for Rosenborg.
Skjelbred forlater Hertha til fordel for trønderklubben når kontrakten hans utløper i sommer. I utgangspunktet reiser midtbaneveteranen hjem til Trondheim 1. august, men det har også vært antydet at overgangen kan bli gjennomført tidligere.
Lørdag var Skjelbred igjen med i Herthas startoppstilling, men allerede i første omgang viste 32-åringen tegn til å slite med en skade. Trønderen forsøkte å fortsette, men etter en halvtime satte han seg ned på gresset og signaliserte at kampen var over for hans del.
Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
3 TIMER SIDEN
Det kunne se ut til at trønderen slet med en skade i leggen.
Skjelbred rakk samtidig å bidra til Herthas 1-0-scoring før han måtte byttes ut. 24 minutter var spilt da 32-åringen vant ballen høyt i banen og forserte inn i feltet. I momentet som fulgte kunne det se ut til at han tråkket litt feil, samtidig som ballen endte hos målscorer Krzystof Piątek.
Skjelbred har fått mye tillit i Hertha-laget denne sesongen. Veteranen har startet samtlige kamper etter koronapausen og var også en gjenganger i startoppstilingen før viruspandemien satte fotballen på vent.
Trønderen har samtidig vært fast bestemt på å returnere til Trondheim ved kontraktens utløp i sommer. I februar offentliggjorde RBK at avtalen med den tidligere klubbprofilen var signert.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Rekdal om nivået i Norge, mentalitet og Drillo: – Vi lo jo av Egil, men ...
3 TIMER SIDEN
Fotball
Glimt henter midtbanespiller
4 TIMER SIDEN