Dagen før stormøtet med Manchester United opplyste Tottenham at måltyven Harry Kane har fått konstatert en strekk i låret.
– Vi kan ikke ta noen sjanser med hensyn til morgendagen, vi får vurdere på ny foran onsdagen. Men morgendagen er umulig, sa manager Mauricio Pochettino da han møtte pressen.
Kane forlot banen noen minutter før slutt i ligamøtet med Liverpool sist helg. Tottenham-stjernen holdt seg til låret og viste tydelig tegn til å være skadd.
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
13 TIMER SIDEN
Etter kampslutt avviste samtidig manager Mauricio Pochettino at det var snakk om en strekkskade.
– Det var ingen strekk. Han har bare spilt mye den siste tiden, sa argentineren.
Fredag hadde pipen fått en annen lyd. Da bekreftet Tottenham på sin offisielle Twitter-konto at Kane har vært til undersøkelser.
– Kane gjennomgikk undersøkelser tidligere denne uken, og de bekreftet en mindre strekk i hans venstre hamstring, skrev klubben.

Liverpool-profil også ute

Det er ikke bare Tottenham som må klare seg uten en av sine store stjerner i helgen. Philippe Coutinho blir ikke å se på gresset når Liverpool tar imot Huddersfield på Anfield lørdag.
Brasilianeren har pådratt seg en strekk i lysken. Coutinho er også tvilsom til Liverpools hjemmemøte med Maribor i Champions League neste uke.
(©NTB)
Eliteserien
Eliteserie-komet på eksklusiv talentliste: – Han har tatt store steg
19 TIMER SIDEN
Eliteserien
Nøkkelspillere tilbake i trening for Vålerenga: – Kan være avgjørende
20 TIMER SIDEN