Dagen før stormøtet med Manchester United opplyste Tottenham at måltyven Harry Kane har fått konstatert en strekk i låret.
– Vi kan ikke ta noen sjanser med hensyn til morgendagen, vi får vurdere på ny foran onsdagen. Men morgendagen er umulig, sa manager Mauricio Pochettino da han møtte pressen.
Kane forlot banen noen minutter før slutt i ligamøtet med Liverpool sist helg. Tottenham-stjernen holdt seg til låret og viste tydelig tegn til å være skadd.
Eliteserien
Oppgitt over Eliteserien-kritikk, hvem er viktigst på laget og en ellevill «Fuck, marry, kill»!
5 TIMER SIDEN
Etter kampslutt avviste samtidig manager Mauricio Pochettino at det var snakk om en strekkskade.
– Det var ingen strekk. Han har bare spilt mye den siste tiden, sa argentineren.
Fredag hadde pipen fått en annen lyd. Da bekreftet Tottenham på sin offisielle Twitter-konto at Kane har vært til undersøkelser.
– Kane gjennomgikk undersøkelser tidligere denne uken, og de bekreftet en mindre strekk i hans venstre hamstring, skrev klubben.

Liverpool-profil også ute

Det er ikke bare Tottenham som må klare seg uten en av sine store stjerner i helgen. Philippe Coutinho blir ikke å se på gresset når Liverpool tar imot Huddersfield på Anfield lørdag.
Brasilianeren har pådratt seg en strekk i lysken. Coutinho er også tvilsom til Liverpools hjemmemøte med Maribor i Champions League neste uke.
(©NTB)
Fantasy FK
Wildcard spesial: Nestors drømmelag begeistrer Junior
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Avviser kontakt med KBK-keeperen: – Ville nok kommet om han ble tatt ut
10 TIMER SIDEN