Aston Villas keeper Ørjan Nyland skadet seg på trening søndag, skriver Birmingham Mail. Søndag kveld bekrefter assistentrener på landslaget, Per Joar Hansen, til VG at akillesen til keeperen er røket.
Det betyr at Nyland vil få et lengre avbrekk fra fotballen. Trolig ryker resten av innværende sesong.
Dermed er Nyland uaktuell til tirsdagens kamp mot QPR i Championship. Nyland var på banen i lørdagens kamp mot Preston, som endte 1-1.
Eliteserien
Kamp mot klokka – håper å få Samuelsen klar til RBK-kampen
4 TIMER SIDEN
Skaden er svært dårlig nytt for den norske landslagskeeperen. Villa har hentet inn den kroatiske landslagskeeperen Lovre Kalinic for å forsterke konkurransen på keeperplassen. Kroaten var med i VM-troppen under sommerens mesterskap og har fått spilletid i høst i Nations League.
– Vi er glade for ham å ha hentet ham. Han er Kroatias nummer en. Jeg har snakket med Ørjan om å heve konkurransen på keeperplass. Det er det en klubb av denne størrelsen trenger for å utvikle seg, sa trener Dean Smith da Kalinic ble klar ifølge Birmingham Mail.
Nyland kom til Aston Villa i sommer fra tyske Ingolstadt og signerte en treårskontrakt. Villa ligger på 9. plass i Championship med fem poeng opp til Derby på den siste playoff-plassen.
Eliteserien
VIF-spilleren nærmer seg retur – roser lagkameratens «vikarjobb»
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
– Jeg har et ganske klart mål om å rekke derbyet mot Lillestrøm
7 TIMER SIDEN