De antatte reservene spilte den første kampen mot juniorlaget til Moss (1-2), de sannsynlige førstevalgene den andre mot Sprint-Jeløy (2-0).
Likevel hevder landslagssjefen at intet er hogget i stein med en drøy uke igjen til Norges første VM-kamp i Frankrike.
Eliteserien
Disse Eliteserie-trenerne tjente mest i fjor – én skiller seg klart ut
6 TIMER SIDEN
– Vi må jobbe med formasjoner og med samhandling for å forberede oss på beste måte. Da må vi også i trening være ganske tydelige og gi spillerne tid sammen. Men vi evaluerer alltid etterpå og har interne diskusjoner, sier han til NTB.
– Vi kommer til å ta en avgjørelse om hvem som skal starte den første kampen, men gjennom all prøvingen ser vi også hvilke endringer vi kan gjøre underveis i kampen, eller til neste kamp. Veldig mange er opptatt av hvem som starter første kamp, men hvem som avslutter kampene, kan være vel så viktig.
(Artikkelen fortsetter under)

Førsteellever

Under trening har Sjögren vist en forkjærlighet for elleveren som startet 2-0-seieren mot Sprint-Jeløys juniorlag: Ingrid Hjelmseth – Ingrid Moe Wold, Maren Mjelde, Maria Thorisdottir, Kristine Minde – Karina Sævik, Vilde Bøe Risa, Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten – Caroline Graham Hansen, Isabell Herlovsen.
Plassene det oftest er byttet på er de to lengst til høyre på midtbanen: Frida Maanum har alternert med Risa, Emilie Haavi med Sævik.
– Det er to plasser som i øyeblikket er litt åpne, men det finnes også noen andre vi tenker på. Det du sier er ikke helt feil, sier Sjögren som svar på NTBs spørsmål om det er de to plassene som volder ham mest hodebry.

Alternativer

Han er veldig opptatt av at det ikke er så avgjørende hvem som starter første kamp.
– Et mesterskap er langt, og det finnes taktiske variabler, sykdom, skader og formkurver. Dette har vi snakket om i et møte, og jeg tror alle forstår hva det innebærer. Alle må være klare til å bidra på banen, sier han.
– Mesterskapet skal for vår del bli langt, og vi kommer til å ha behov for mange spillere.
Her er alternativene: Cecilie Fiskerstrand (Oda Bogstad) – Synne Skinnes Hansen, Stine Hovland, Elise Thorsnes, Cecilie Redisch Kvamme – Amalie Eikeland, Frida Maanum, Therese Sessy Åsland, Emilie Haavi – Emilie Nautnes, Lisa-Marie Utland.
(©NTB)
VM
Flere lag bøtelagt av FIFA under VM
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Bekreftet: Rosenborg henter finsk midtbanetalent
9 TIMER SIDEN