– Fra øyeblikket jeg ankom Liverpoool, har jeg og min familie følt oss velkomne og fått mange venner. Vi har fått oppleve alt det fantastiske med klubben både på og utenfor banen. Jeg håper jeg har levert minner og øyeblikk som har gjort alle supportere glade.
Slik åpner brasilianeren sitt farvel med Merseyside-klubben på Instagram.
Se hele meldingen nederst i saken!
Eliteserien
Se Eggen-feiringen her
7 TIMER SIDEN
25-åringen ble lørdag Premier Leagues dyreste eksport gjennom tidene da han gikk til Barcelona for over halvannen milliard kroner.
– Jeg forlater Liverpool fordi Barcelona er en drøm for meg. Liverpool var også en drøm som jeg var heldig nok til å realisere og har gitt fem år av livet mitt til. En fotballkarriere varer bare et visst antall år, og å spille for Barcelona var noe jeg ville gjøre før det var for sent, fortsetter Coutinho i sitt farvel.
Luis Suárez, som dro samme vei i 2014, kom med følgende beskjed til Coutinho på Twitter tirsdag (saken fortsetter under):
Natt til nyttårsaften la utstyrsgiganten Nike ut følgende melding på Barcelona-seksjonen av sine hjemmesider:
«Philippe Coutinho er klar for å lyse opp Camp Nou. Få din 2017/18-drakt med magikerens nummer. Handle raskt - gratis personalisering tilgjengelig frem til 6. januar.»
Meldingen ble raskt fjernet, men rakk å gå som en farsott på Twitter. Folk spekulerte i om det var et sponsorstunt fra Nikes side, og under en uke senere ble altså klart at «stuntet» ikke var noen tilfeldighet.
– Jeg håper supporterne forstår at å velge å oppleve noe nytt ikke handler om å svekke hvor viktig klubben har vært for meg. Den vil aldri forsvinne fra mitt hjerte, fortsetter Coutinho.
Den ferske Barcelona-spilleren avslutter med følgende melding til sine tidligere supportere:
– Og til slutt, til de viktigste folkene i Liverpool – fansen. Jeg kan ikke takke dere nok for hva dere har gitt meg i min tid i klubben. Uansett hvor jeg går i verden, for resten av mitt liv, vil jeg alltid ha Liverpool i mitt hjerte. Dere, klubben og byen vil alltid være en del av meg. You'll Never Walk Alone. Philippe.
Eliteserien
Se høydepunktene: Botheim senket Vålerenga
7 TIMER SIDEN
Eliteserien
Måtte kjempe for poengene: – Heldigvis får vi betalt som fortjent
7 TIMER SIDEN