• Klar for Eliteserie-start 16. juni? Se alle kampene på Dplay
Der enkelte fotballigaer i Europa har startet opp igjen for tomme tribuner, har ungarerne tatt det et steg lenger. Ligaen, Nemzeti Bajnokság 1, startet opp forrige helg, og allerede torsdag ga Ungarns fotballforbund grønt lys for tilskuere på tribunen.
Det finnes samtidig begrensninger. Annenhver seterad må være tom, og det skal bare være personer på hvert fjerde sete på arenaen.
Fantasy FK
Frekk forsvarsdobbel, Rik Onkel-fasit og «Friday or not to Friday»
2 TIMER SIDEN
På lørdagens kamp mellom Diósgyör og Mezökövesd var det godt med publikum til stede. Supporterne sa de var glade for å være tilbake og møte andre fans igjen.
– Vi følger reglene for det kan bli lukkede dører igjen om vi driter oss ut, sa 36 år gamle Richard Kovacs til nyhetsbyrået AFP.
Det ble registrert 2255 tilskuere på kampen i byen Miskolc, som hjemmelaget Diósgyör. I alt spilles det seks kamper i den ungarske eliteserien i helgen. Søndag kveld skal Tokmac Nguen og hans Ferencváros i aksjon borte mot Puskás Akadémia.
– Viruset har ikke forsvunnet ennå, så vi må holde avstand, sa 18-åringen Csaba Gasparics, som hadde på seg en ansiktsmaske med Diósgyör-logo.
Ifølge ferske tall er det registrert 3.876 tilfeller av koronasmitte i Ungarn, mens det har vært 526 koronarelaterte dødsfall. Landet har 9,8 millioner innbyggere.

Fantasy FK: Fire spillere du må ha på laget

(©NTB)
Eliteserien
Er vant med benkesliting: – Derfor jeg står her ute
4 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Drømmer om å gjøre som RBK på 90-tallet: – Vi vil bryte nye barrierer
19 TIMER SIDEN