«Ingen sejr i 2021? Ikke godt nok!»
Det var det klare budskapet på banneret som møtte trenere og spillere utenfor klubbhuset i Aalborg, ifølge den danske avisen Nordjyske.
Eliteserien
LSK-profilen tar pause fra fotballen: – Tabuet svinner hen
15 TIMER SIDEN
Stuntet fra noen fans skjer dagen etter at Horsens avgjorde på overtid og vant 2-1 mot AaB.
Tidligere Stabæk-sportsssjef Inge André Olsen er klar over de brutale fakta: Klubben har ikke vunnet etter at Cifuentes tok over som trener rundt årsskiftet.

Faller på tabellen: – Må ha is i magen

Spanjolen, som fikk sterk ros for å få mye ut av lite i Sandefjord, har dermed fått en tøff start på sitt danske opphold.
– Det er klart at det er høye forventninger til klubben. Vi har poengmessig ikke levert det vi ønsker. Jeg opplever at vi internt har en god plan og at Martí har jobbet veldig godt, sier Olsen til Eurosport.no.
– Vi må ha is i magen. Jeg tror alle er veldig sultne på å vinne kamper. Man lever av poengene. Sånn sett har vi litt mindre enn det vi hadde trodd og håpet. Det er viktig at vi klarer å skille følelser, og se bak resultatene og det som legges ned av arbeid. Jeg har tro på at det skal bringe oss videre, forsikrer den tidligere Stabæk-sportssjefen.
Aalborg ligger i øyeblikket på 9. plass i Superligaen. Klubbens forrige ligaseier kom 13. desember. Det betyr seks kamper uten seier under Cifuentes.
– En trener ønsker å vinne flest mulig kamper. Vi har fått resultatene mot oss. Periodevis har vi spilt fin fotball, men vi kan alltid snakke om marginer. Vi jobber på høygir for å vinne neste kamp, sier Olsen.

– Det koker på godt og vondt

Banner-stuntet er omtalt i flere danske medier og viser hva enkelte fans føler. Olsen lar seg ikke bekymre, men velger i stedet å sette pris på at fansen viser engasjement.
– For min egen del og for spillernes del er vi veldig glade for engasjementet i Aalborg. Det koker på godt og vondt. Det er fantastisk kult å feire med fans når vi gjør det godt. Vi må tåle engasjement når vi taper kamper. Det er sjarmerende, godt og deilig at det er et stort engasjement her, sier han.
Aalborgs neste kamp er mot SønderjyskE på mandag.
– Det er bare et tidsspørsmål før vi vinner kamper. Det er god kvalitet i troppen. Vi må stå gjennom det som ledere. Hvis det hadde vært likegyldighet hadde det ikke vært vits. Det koker i byen på en måte som gjør at vi er presset på resultater.
Samtidig kommer han med ros til Cifuentes. Nordmannen har latt seg imponere over arbeidet til den spanske treneren.
– Standarden han har satt er fantastisk god. Det legges ned en kolossal arbeidsmengde. Han har gått inn med noe mer enn vi har hatt den siste tiden. Han er en profesjonell fyr som er opptatt av detaljer og legger ned arbeidet som kreves. Han er på kontoret fra kl. 07 til 18-19 og har hele støtteapparatet med. Listen er lagt høyere, kravet til spillerne er høyere. Vi tror det er veien å gå for å få medaljer og pokaler, mener Olsen.
Norgesmesterskapet
Straffedrama: Tromsø videre i cupen
16 TIMER SIDEN
Fotball
Ble bekreftet klar for én dag siden – nå er låneavtalen terminert
17 TIMER SIDEN