Med klubber som Ranheim, Levanger og Melhus under beltet, har Robert Stene virkelig skrevet seg inn i historiebøkene i Trøndelag. Stene har også bygget seg opp et navn i resten av landet, for i 2017 ble ringreven tidenes toppscorer i 1. divisjon, da han satt inn sitt 95. mål på det nest øverste nivået i Norge.
Det siste året har 37-åringen spilt for Melhus i 3. divisjon, der det tilslutt endte med ni nettkjenninger. Nå har nok en klubb i Trøndelag sikret seg Stenes tjenester, og Nardo Fotballklubb blir altså neste stoppested for toppscoreren.
Fantasy FK
Frekk forsvarsdobbel, Rik Onkel-fasit og «Friday or not to Friday»
38 MINUTTER SIDEN

– Bøtter inn mål på trening

– Blant alt det negative er vi stolte av å kunne presentere noe veldig spennende for vår klubb på og av banen, skriver Nardo på Twitter.
Trondheimsklubben Nardo spiller hakket over Melhus, i 2. divisjon avdeling 2. Der de blant annet skal møte Stenes gamleklubb Levanger, når sesongen en gang blåses i gang.
– Som tidenes toppscorer i OBOS-ligaen gir det oss noe helt spesielt, skriver klubben videre.
Sportssjef i Nardo Fotballklubb Thomas Erikstad er strålende fornøyd med å ha sikret seg Robert Stenes tjenester.
– Vi er kjempefornøyde med å ha fått inn Robert nå. Han er motivert, og vi ser allerede at han han bøtter inn mål på treningene, så det lover bra, sier Erikstad til Eurosport.

Rolle i administrasjonen

Sportssjefen er ikke i tvil om at klubben hadde behov for mer erfarne spillere inn i troppen.
– Nardo er et kjempeungt lag, og vi har jobbet bra med å utvikle gode talenter i klubben. Samtidig er det viktig med en balanse mellom talent og rutine, og derfor er det strålende at vi har fått inn Robert.
Tidenes toppscorer i OBOS-ligaen skal derimot ikke bare prøve å bøtte inn mål for trodheimsklubben - han får også en viktig rolle i administrasjonen.
– Han skal møte kunder og partnere, og jobbe med å gjøre klubben enda mer proff. Etter han er ferdig med treningene, kommer han derfor rett opp til kontoret for å jobbe her sammen med oss, forteller Erikstad.
– Vi har store ambisjoner framover. Det er ikke bare Rosenborg og Ranheim der oppe - vi er rett bak der, legger an ambisiøs sportssjef til.
Sett denne?

Indre bane i karantene møter: Damion Lowe

Eliteserien
Er vant med benkesliting: – Derfor jeg står her ute
3 TIMER SIDEN
UEFA Europa Conference League
Drømmer om å gjøre som RBK på 90-tallet: – Vi vil bryte nye barrierer
17 TIMER SIDEN