Avisen skriver at det kun gjenstår formaliteter før nordmannen er klar for spill i USA. Seattle Sounders vant MLS-sluttspillet i 2016, og i fjor ble det tap i finalen.
– Det var en veldig viktig faktor, fordi jeg vet at de ønsker å gå for titler, sier Eikrem til externalThe Seattle Timeshttps://www.seattletimes.com/sports/sounders/sounders-seeking-midfield-boost-set-to-sign-norwegian-magnus-eikrem/None, som skriver at Eikrem ankom byen mandag.
Eliteserien
Er vant med benkesliting: – Derfor jeg står her ute
2 TIMER SIDEN
– Dette er en sjanse til å vinne en tittel igjen, men et annet sted i verden, sier Eikrem, som beskrev MLS-ligaen som en liga «på vei opp».
Avtalen avhenger imidlertid på at midtbanespilleren for innvilget arbeidstillatelse.
– Han er 27 år, så han er i sin beste alder i karrieren, sier Sounders-manager Garth Lagerwey.
Den tidligere Molde-spilleren kom til Malmö FF i 2015. Det skjedde etter et kort og skuffende Premier League-opphold i Cardiff. Han vant to seriegull med den svenske storklubben. I debutsesongen fikk han også prøvd seg i mesterligaens gruppespill. Forrige sesong ble det mindre spilletid på midtbanemannen med 17 landskamper for Norge.
Midtbanespilleren har vært sterkt ønsket hos gamleklubben Molde og Ole Gunnar Solskjær har ikke lagt skjul på at han ønsker å signere Eikrem. Han har trent med klubben i januar etter at kontrakten med Malmö gikk ut etter sesongen.
– Vi har pratet sammen for å se hvor stor sjansen er for at vi blir enige om en avtale. Vi har hatt dialog de siste ukene, men nå blir diskusjonen mer konkret. Han har sikkert andre muligheter i andre land, og det rette tilbudet fra en større liga kan fortsatt dukke opp. Men jeg tror sjansen for at han velger Molde blir større for hver dag som går, sa Solskjær til rbnett tidligere i januar.
(Eurosport.no/NTB)
UEFA Europa Conference League
Drømmer om å gjøre som RBK på 90-tallet: – Vi vil bryte nye barrierer
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
Dårlig skadenytt for nøkkelspillere
19 TIMER SIDEN