Telemarkingen har havnet i en tøff situasjon etter Fiorentinas innkjøpsrush i sommer.
Zekhnini fikk et kort innhopp i ligastarten borte mot Inter. Så fulgte to hele kamper på benken før han var vraket i kamptroppen i siste serierunde mot Bologna.
Det fortsette på samme måte da uttaket, som teller 23 spillere, kom tirsdag. Trener Stefano Pioli har etter hvert falt ned på et 4-2-3-1-system. Sju spillere, flere med erfaring fra Serie A og Ligue 1 (Frankrike) kjemper om de tre plassene bak spissen.
Champions League
United-vending mot alle odds
07/11/2018 PÅ 22:05
– Zekhnini må bare være tålmodig. Han er den som per nå står sist i køen på området der Fiorentina har flest alternativer, sier Fiorentina-eksperten Brando de Leonardis til NTB.
– Sammenlignet med de han konkurrerer med, så er ikke Zekhnini klar for Serie A-fotball fra start. Men etter hvert som kampene kommer tettere og skadene dukker opp, kan han nok få noen minutter her og der.
– Jeg ser for meg at han kan få sjansen fra start i en cupkamp (Coppa Italia) 13. desember. Innen den tid er nok situasjonen rundt ham også klarere, sier de Leonardis.
Onsdag skal Fiorentina ut på den tøffeste turen av alle i italiensk fotball: Borte mot Juventus. «Juve» har vunnet alle sine fire seriekamper så langt. Zekhnini kom fra Odd i sommer. Det ga skiensklubben snaut 20 millioner i overgangssum.
I desember blir det trolig avgjort om han fortsetter i Fiorentina eller om han leies ut til en annen klubb for resten av sesongen.
(©NTB)
Champions League
Juventus og Ronaldo forverret United-krisen
23/10/2018 PÅ 21:00
Champions League
Gråtende Ronaldo utvist i CL-debuten for Juventus
19/09/2018 PÅ 20:02