Det er 8555 kilometer i luftlinje mellom Shenzhen og Oslo , og uten direkteruter med fly og videre destinasjoner, blir avstanden langt mer én vei.
Rundt ekvator er det vel 40.000 kilometer.
Norge har ti landskamper foran seg i 2019. – Jeg har ikke fulgt den kinesiske ligaen på noen år. Så jeg kan ikke si hvor bra den er nå, men den er vel ikke like bra som den franske ligaen, sier Lagerbäck til NTB.
Eliteserien
I kulissene hos Glimt: Den magiske reisen fra OBOS til Mourinho-sjokk
EN TIME SIDEN
– Han er nok en spillertype som ikke forstyrres så mye av det. Han er sentral i laget og får ha ballen mye. Jeg tror ikke han vil miste noe prestasjonsmessig (på landslaget). Det som kan være en utfordring, er at han er langt borte, og han må omstille seg tidsmessig.
Selnæs byttet fra franske St. Etienne for ikke lenge siden. Han fikk en drømmekontrakt i Kina, trolig verdt 38 millioner kroner i året etter skatt.
Norge møter Spania borte lørdag neste uke og Sverige hjemme tre dager senere. Begge kampene inngår i EM-kvalifiseringen der de to beste fra puljen kvalifiserer seg til sluttspillet neste år.

Sammen

Ola Kamara er også tatt ut i troppen. Også han er nå under kontrakt med Shenzhen. Så Selnæs kommer trolig til å få en del reisefølge på sine utflukter til og fra Europa i månedene som kommer.
Lagerbäck ville aller helst hatt alle sine spillere i Europa. Det ville gitt ham optimale muligheter til forberedelser.
Dette er resten av troppen, keepere:
Rune Almenning Jarstein (Hertha Berlin), Sten Grytebust (OB), Per Kristian Bråtveit (Djurgården)
Utespillere: Haitam Aleesami (Palermo), Omar Elabdellaoui (Olympiakos), Kristoffer Ajer (Celtic), Birger Meling (Rosenborg), Even Hovland (Rosenborg), Håvard Nordtveit (Fulham), Sigurd Rosted (Gent), Jonas Svensson (Alkmaar), Martin Ødegaard (Vitesse), Mohamed Elyounoussi (Southampton), Mats Møller Dæhli (St. Pauli), Markus Henriksen (Hull), Stefan Johansen (West Bromwich), Martin Linnes (Galatasaray), Tarik Elyounoussi (AIK), Bjørn Maars Johnsen (Alkmaar), Joshua King (Bournemouth),
(©NTB)
Eliteserien
Bodø/Glimt-spesial: De historiske dagene da Roma fikk bank
EN TIME SIDEN
Fotball
Fått meldinger om kampfiksing – tror det er en hatkampanje
2 TIMER SIDEN