Scoret drømmemål og berget poeng

Oppdatert 12/04/2021 klokken 22:35 GMT+2

Iver Fossum ble den store helten for Aalborg mandag da han reddet 2-2 i ligamøtet med Lyngby. Scoringen kom på et fremragende frispark.

Iver Fossum

Aalborg så ut til å være på vei mot tap i nedrykksgruppen i dansk fotball, men i sluttsekundene fikk Jylland-klubben frispark i god posisjon. Det utnyttet Fossum på beste vis.
Fra kanten av straffefeltet svingte han ballen helt opp i krysset bak Lyngby-keeper Thomas Mikkelsen.
Scoringen var Fossums åttende i ligaen denne sesongen.
- Vi har en keeper som gjorde det veldig bra, og vi har kvalitetsspillere som kan gjøre det Iver gjorde i siste minutt, så jeg er veldig fornøyd med poenget, sa Aalborg-trener Marti Cifuentes etter kampen.
Han har en fortid i norsk fotball som trener for Sandefjord.
For Lyngby kom Fossum-målet svært ubeleilig. Hjemmelaget var det beste laget gjennom store deler av kampen og trenger desperat poeng for å overleve i superligaen.
Aalborg topper på sin side nedrykksgruppen og kan få en ekstra sjanse til å sikre seg plass i Europa neste sesong dersom laget forsvarer den plasseringen.
Daniel Granli og Martin Samuelsen var også med i Aalborgs startoppstilling mandag. De ble byttet ut etter henholdsvis 71 og 61 minutter.