Berge har fått mye skryt og kjærlighet fra Sheffield United-fansen etter 1-0-seier i debuten borte mot Crystal Palace, men i hjemmedebuten gjorde han en tabbe som førte til baklengsmål før kvarteret var spilt.
Hjemmedebutanten ble byttet ut etter en times spill.
Men takket være mål fra Billy Sharp rett før pause og vinnermål fra Berges innebytter John Lundstram like før slutt endte det med 2-1-seier for Berges lag i den norske duellen mot Bournemouth og Joshua King. Han fikk sine første minutter på banen i år da han kom inn etter 72 minutter.
OBOS-ligaen
Kommunen «berger» klubben, men faren er ikke over: – Skal jobbe iherdig
3 TIMER SIDEN
– Fantastisk å snu det rundt. Vi starter jo litt så der og særlig jeg som gir bort en horribel pasning der som leder litt til 1-0-målet deres, men så jobber vi oss inn i matchen og tar fullstendig over, sa Berge til TV 2 etter hjemmedebuten.

Berge-tabbe

Sheffield United trosset uværet som førte til at kampen mellom Manchester City og West Ham ble utsatt, men det ble etter hvert både finvær og finspill i søndagens eneste Premier League-kamp.
Finspillet var det bortelaget fra sørkysten som sto for fra start. Allerede etter 13 minutter fikk de uttelling etter en feil fra Sheffield Uniteds norske hjemmedebutant.
Berge slo en pasning rett til en motspiller utenfor sekstenmeteren. Det straffet seg. Ryan Fraser fikk kjapt ballen og Berge klarte heller ikke å stoppe innlegget til den skotske kantspilleren, som til slutt endte opp hos Callum Wilson. Han kunne banke ballen opp i nettaket.
Hjemmelaget kom mer med i kampen etter hvert, og etter et par sugende taklinger, spesielt en fra Enda Stevens som endte med gult kort, ble det skikkelig liv på Bramall Lane rett før lagene gikk til pause.
En corner fra Sheffield endte på bakerste stolpe, der Berge bare fikk blåst ballen himmelhøyt opp i været. Bournemouth-keeper Aaron Ramsdale bokset ballen rett til Enda Stevens, som sendte ballen tilbake inne i feltet og til slutt endte opp hos Billy Sharp. Han kunne enkelt sette inn 1-1.
Etter 60 minutter ble Berge tatt av banen, i det som ble en uheldig hjemmedebut. Han ble erstattet av Lundstram som avgjorde kampen for Sheffield United.

King tilbake

Sheffield byttet ut sin eneste nordmann etter timen spilt, men motstander Bournemouth sørget for at det ble norsk representasjon mot slutten av kampen også, da Joshua King ble byttet inn.
King hadde fortsatt ikke spilt i 2020 etter en lårskade og var på benken fra start, men spissen fikk endelig spilletid igjen 72 minutter ut i søndagens kamp.
Like før var lagets hans nære ved å ta ledelsen etter skudd fra Fraser, men Dean Henderson i Sheffield-buret vartet opp med en klasseredning. Istedenfor var det Sheffield United som kunne trekke det lengste strået da innebytter Lundstram scoret i det 84. minutt.
(©NTB)
Fotball
Nok en cupkamp utsatt – sliter fortsatt med smitteutbrudd
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Sandefjord fikk ikke flyttet NM-kamp – manglet 18 minutter
7 TIMER SIDEN