Sandefjords forsøk på å få Diego Forlán til Eliteserien henger i løse luften.
Fremdeles er det ikke kommet noen avklaring på om VMs toppscorer og beste spiller fra 2010, blir å se i hvalfangerbyen. Etter aktiv møtevirksomhet den siste uken, ønsker klubbledelsen å avsløre svært lite.
– Fremdeles ingen avklaring, er alt Eurosport får i svar på spørsmål om en Forlán-overgang virker å være noe nærmere.
Eliteserien
Peker på forskjeller mellom Knutsens og Eggens 4-3-3: – Ingen blåkopi
3 TIMER SIDEN
Men selv om den tidligere Manchester United-spissen fremdeles lar vente på seg, har Sandefjord sikret seg en annen uruguayaner – og det er heller ingen hvem-som-helst.
Sandefjords Blad skriver torsdag kveld at Carlos Grössmuller (34) har gjennomført den medisinske testen og vil signere en låneavtale ut sesongen fredag morgen.
Midtbanespilleren har litt av en CV, og var blant annet i 2008 involvert i Schalke 04s kvartfinaletap i Champions League mot Barcelona. Siden den gang har 34-åringen vært innnom en rekke klubber, og har nå bestemt seg for også å teste ut den norske Eliteserien.
– Det er derfor jeg er her nå. For å spille fotball. Jeg begynner å bli voksen, og derfor er dette et fint tidspunkt for meg å komme hit på, sier Grossmüller. Førsteinntrykket er bra. Jeg har blitt godt mottatt av lagkameratene og det virker å være en fin spillergruppe, sier Grossmüller etter å ha gjennomført sin første trening med klubben, sier han.
Det er Terje Liverød, med tette bånd til uruguayansk fotball, som har fått i stand overgangen, og nå håper Grössmuller at fotballspeideren også skal klare å realisere drømmen om å gjøre landsmannen til en del av laget.
– Det hadde vært fantastisk for klubben, byen og norsk fotball om han hadde kommet hit, sier 34-åringen.
OBOS-ligaen
Rekdal om nivået i Norge, mentalitet og Drillo: – Vi lo jo av Egil, men ...
3 TIMER SIDEN
Fotball
Glimt henter midtbanespiller
5 TIMER SIDEN