Det melder klubben på sine hjemmesider.
Burton Albion ligger tredje sist i Championship etter 27 serierunder, og nå skal nordmannen prøve å hjelpe klubben med å unngå nedrykk.
– Jeg er veldig glad for å være her, og kan ikke vente med å komme i gang og spille. Jeg er en angrepsspiller som liker å score og assistere og gjøre den tøffe jobben, sier Samuelsen til klubbens hjemmeside.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
6 TIMER SIDEN
Manager Nigel Clough sier Samuelsen kan spille flere roller i laget, og at de har fulgt han lenge.
– Vi klarte nesten å få tak i før forrige sesong og har holdt øye med han siden. Han hadde et suksessfullt låneopphold i Peterborough i League One. Det funket ikke helt for han på lån i Blackburn, men han har blitt frisk igjen etter sykdommen i sommer og kommer til å bidra med noe annerledes i angrepet vårt, sier Clough om nordmannen.

– Går rett inn i troppen

Samuelsen, med tre landskamper for Norge, har ikke fått prøve seg for West Ham i Premier League denne sesongen. Nå tar han turen ned ett nivå for å jakte spilletid.
Han var på plass i Burton allerede lørdag, og fikk med seg hjemmekampen mot QPR, som Burton tapte 1-3.
Nå gir Clough klar beskjed om at Samuelsen skal satses på.
– Han går rett inn i troppen til lørdagens kamp. Vi har hentet han her for å involvere han. Han var på benken til West Ham i går kveld og nå vil han komme hit og spille fotball, sier Clough.
Haugesunderen var også i Championship i 2016, da han i august gikk på lån til Blackburn. Det ble ingen suksess, og nordmannen returnerte til West Ham i november samme år.
Lørdag spiller Burton borte mot Stefan Johansens Fulham.
Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
6 TIMER SIDEN