Den norske spilleren ble hentet til den svenske klubben på utlån fra Juventus i sommer. Nå skal 21-åringen være klar for å skrive under en lengre kontrakt med IFK Göteborg, skriver den svenske avisen Expressen.
Den Liberia-fødte spilleren debuterte for Asker allerede i en alder av 15 år og signerte for den italienske klubben Juventus i en alder av 16 år.
Men siden har karrieren vært preget av flere misslykkede utlån til blant annet belgiske Westerlo, Vålerenga og nederlandske Willem II.
Fotball
– Hadde vi ikke gjort det, hadde vi angret resten av livet
4 TIMER SIDEN
– Det har vært tøft. Ingen fotballspillere liker å være på benken. Jeg har mistet en del tid de to siste årene, og har vært mye uheldig, men jeg tar det som læring. Jeg visste at det ikke var slutten på karrieren min, har Sakor uttalt til VG.
Oppholdet i Sverige har derimot vært en opptur for 21-åringen. Sakor har bemerket seg med to nettkjenninger og åtte kamper i startelleveren. Hans første mål kom etter hans andre ballkontakt som Göteborg-spiller i sommer.
– Det blir nesten magisk når Vahebah kommer inn og scorer mål etter åtte sekunder og på sin andre ballkontakt, sa daværende trener Alf Westerberg til Expressen.
I følge den svenske avisen er det nå kun detaljer som gjenstår før nordmannen skriver under en lengre kontrakt med klubben.
Sakor har egentlig en kontrakt med Juventus som går ut sommeren 2018.
Fotball
Dette skuffet Glimt-kapteinen mest: – Ballet på seg
4 TIMER SIDEN
Fotball
Nådeløs Glimt-profil: – Vi var ikke mentalt forberedt
5 TIMER SIDEN