• Se «Indre bane i karantene» med Rune Almenning Jarstein på Eurosport Norge og Dplay fredag. Sikre deg tilgang her!
Hertha Berlins norske landslagskeeper var gjest i «Indre bane i karantene» og fortalte blant annet om hvordan han har kvittet seg med «Sinna-Rune», som stadig dukket opp på trening og i hjemlige seriekamper.
– Nei, den Rune, den er vekk. Jeg har jo blitt eldre og fått mer erfaring. Når det gjaldt tiden i Odd så gikk jeg og var gira hele dagen før en kamp. Men nå er jeg roligere. Før kunne hele treningen bli ødelagt hvis jeg ikke holdt de tre første ballene. Nå har jeg fokus på neste ball og stresser ikke med det. Jeg er veldig glad jeg har kontroll på temperamentet og humør nå.
Eliteserien
Følte seg urettferdig behandlet av David Nielsen:– Kom bare med unnskyldninger
EN TIME SIDEN
– Hvordan kom du dit?
– Jeg har jo jobbet med det. Lært å ha fokus på det jeg kan gjøre noe med. Det jeg ikke kan gjøre noe med er det ikke noe vits i å ha fokus på. Så er det selvfølgelig en keepertrener som jeg har snakket en del med, i tillegg til noen kompiser. Det å ha en samtalepartner hjelper jo. Man lærer av de dumme tingene man gjør heldigvis.
13. mars ble samtlige kamper i Tyskland utsatt som følge av koronapandemien. Jarstein forteller at det er en spesiell situasjon.
– Den er som overalt, den er veldig spesiell. Det har den vært en stund nå. Vi trener i grupper og får ikke lov til å ha nærkontakt osv., så det er klart det er en spesiell situasjon.
Klubbene i tysk Bundesliga besluttet ingen dato for gjenoppstart under sitt møte torsdag, men er klare til å spille 9. mai om myndighetene tillater det.
Fotball
Det norske stortalentet forlenget kontrakten og fikk nytt draktnummer i Danmark
6 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Hevder Ingebrigtsen er nær ny fotballjobb i Bergen
8 TIMER SIDEN