Jordan Larsson, sønn av tidligere storspiller Henke, sendte i vei et skudd i tredje tilleggsminutt. Det traff tverrliggeren, og Gustaf Nilsson rakk returen før keeper Frederik Rønnow.
Dermed ble den Brøndby-eide Silkeborg-spissen matchvinner for Sverige.
Hareide falt på ski i romjula og har klaget over store smerter og manglende følelse i det ene beinet. Likevel dro han til Abu Dhabi med et kombinert U21- og ligalandslag.
Eliteserien
Sjekk VIF-keeperens «hemmelige våpen»: – Handler om å kamuflere
7 TIMER SIDEN
Før kampen mot Sverige slet han seg opp på tribunen, mens han overlot til Tomasson å lede det danske laget fra benken. Ifølge dansk TV2 kommer han lørdag til å reise hjem til Norge for å få behandling.
Et dansk lag med Rosenborg-spiller Mike Jensen på midtbanen hadde overtaket før pause, mens Sverige var best i annen omgang. Sveriges landslagssjef Janne Andersson lot alle de 11 som startet i 1-1-kampen mot Estland søndag begynne på benken torsdag.
Innbytter Jordan Larsson hadde den første store sjansen i det 66. minutt, men Kian Hansen reddet på streken. Det så ut til å ende 0-0, men på overtid samarbeidet Larsson og Gustafsson om vinnermålet.
Hareides ryggproblemer fører til at han reiser hjem før oppholdet avsluttes med kamp mot Jordan mandag.
(©NTB)
Fotball
Mener Solbakken bør ta ut Berisha på landslaget
7 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunkt: Sandnes Ulf snudde det mot Stjørdals-Blink
8 TIMER SIDEN