Lars Lagerbäck har fått et nytt forfall. Fra før av blir ikke Erling Braut Haaland med til kampene mot Spania og Romania.
Søndag kveld opplyser både Molde og NFF på Twitter at Ruben Gabrielsen også melder forfall. Midtstopperen er skadet og slutter seg ikke til troppen mandag.
OBOS-ligaen
«Bummen» nekter å sette målsettinger: – Fokuset er blitt for stort
4 TIMER SIDEN
Erstatter blir Sigurd Rosted - som spiller i Brøndby. Rosted mistet plassen i troppen på grunn av manglende spilletid mot slutten av sin tid som Gent-spiller, men etter overgangen til Brøndby har han fått fast plass. Søndag var han med å vinne derbyet mot FC København 3-1.
Lars Lagerbäck samler mandag troppen til de viktige EM-kvalifiseringskampene.
Norge ligger på en 4. plass i gruppen med 9 poeng. Romania ligger på plassen foran med ett poeng mer, mens Sverige ligger bak Spania på 2. plass med 11 poeng. Norges landslagssjef mener fire poeng på de to kampene nå er et minimum.
– Nå er vi i en sånn posisjon at hvis vi skal være med i november må vi ha minst fire poeng. Det er ikke sikkert det holder heller. Det kan tenkes at vi trenger seks poeng også. Vi må bare gå for det, sa Lagerbäck da han presenterte troppen tirsdag.
Sett denne?
Fotball
Oppløftende nyheter om Ull/Kisa-talent etter stygt fall
6 TIMER SIDEN
Eliteserien
Henter talent fra Ull/Kisa: – En spiller med X-faktor
8 TIMER SIDEN