Etter et kort innhopp mot Inter i Serie A-åpningen, og deretter to kamper på benken, har nordmannen vært ute av A-lagsvarmen i storklubben fra Firenze.
Samtidig får han gode skussmål for bra innsats og riktige holdninger.
Sist helg spilte Zekhnini for Fiorentinas ungdomslag i en 3-1-seier over Lazio. Da figurerte han på venstreflanken i 4-2-3-1, samme formasjon som hovedtrener Stefano Pioli bruker med A-laget.
Eliteserien
Slapp «bare» inn ett: – Dette poenget kan bety alt
22 MINUTTER SIDEN
– Å komme fra førstelaget og så spille med ungdomslaget er aldri enkelt på et mentalt nivå. Rafik har likevel gjort seg selv tilgjengelig (for oss) med riktig innstilling, og jeg holdt ham på banen så mye som mulig, sier ungdomstrener Emiliano Bigica.

Fart og teknikk

Han mener Zekhnini får vist seg fram selv om han ikke får spille med de store gutta.
– Jeg håper han fikk brukt kampen til å holde seg i god kampform. Han fikk vist fram ferdighetene sine. Han har god fart og teknikk, mener Bigica.
Etter flere kamper utenfor troppen øker spekulasjonene om at Zekhnini leies ut fra januar. I stallen er det mange gode spillere som konkurrerer om en plass i hans posisjon.
Torsdag kveld har Zekhnini en ny mulighet til å skinne når U21-landslaget møter Irland på bortegress i EM-kvalifiseringen. Norge har kun ett poeng etter tre kamper og trenger desperat en seier for å holde liv i EM-drømmen.
(©NTB)
Eliteserien
– Finner ikke rytmen som gjør at vi glir gjennom som varm bæsj i kram snø
28 MINUTTER SIDEN
Eliteserien
Dansk dynamitt da Brann tok livsviktig poeng i Tromsø
EN TIME SIDEN