Sørloth nølte ikke da han fikk en perfekt ball fra Zaha etter 33 minutters spill. Landslagsspissen hamret kontant inn 1-0 i nettaket fra fem-seks meter. Det var hans Palace-mål nummer to i oppkjøringen til en ny Premier League-sesong.
Zaha var ikke i tvil om at Sørloth kom til å score på innlegget hans.
– Vi har ikke spilt så veldig mye sammen, men vi er i ferd med å forstå hverandre mer på banen. Jeg skjønte at han kom til å score. Han kom seg unna den ene forsvareren og banket inn ballen, sa Zaha til Palaces nettsted etter seieren og kom samtidig med ros til Sørloth:
VM
Kontroverser før storkampen: – Nødvendige spørsmål å stille
30 MINUTTER SIDEN
– Han er sterk, og jeg liker å spille med ham.
Zaha ble kampens store spiller. Han la på både 2-0 og 3-0 i annen omgang. James Tomkins gjorde Crystal Palaces fjerde nettkjenning i det 68. minutt.
Palace har en planlagt treningskamp igjen før Premier League-starten. Den spilles hjemme mot franske Toulouse på Selhurst Park 4. august.
Roy Hodgson kom inn og reddet London-klubben fra nedrykk forrige sesong. I seriestarten skal Palace møte managerveteranens gamleklubb Fulham til byderby på Craven Cottage 11. august.
Det blir fort også et norsk møte mellom Sørloth og Stefan Johansen, som var en viktig nøkkelspiller da Fulham rykket opp i vår.
(©NTB)
VM
Hevder familiene til VM-spillere trues med vold og tortur
35 MINUTTER SIDEN
VM
Banestormeren i Qatar har blitt løslatt – fikk hjelp av Infantino
EN TIME SIDEN