TRONDHEIM/OSLO (Eurosport.no):
Trondheims-Ørns kvinnelag har vært i toppserien siden den ble startet. Nå blir klubben en del av RBKs elitesatsing og skal hete Rosenborg Ballklubb kvinner.
Eliteserien
Oppgitt over Eliteserien-kritikk, hvem er viktigst på laget og en ellevill «Fuck, marry, kill»!
5 TIMER SIDEN
Avgjørelsen ble tatt med overveldende flertall på årsmøtet. Omtrent 25-30 medlemmer stemte på det alternative forslag om at årsmøtet skulle behandle saken ved neste anledning.
– Jeg er veldig glad for at årsmøtet så tydelig ga uttrykk for at man også skal være en toppklubb for kvinner. Historisk vedtak, sier en strålende fornøyd Karen Espelund om avgjørelsen.
Hun er innstilt som nytt styremedlem i RBK av valgkomiteen. Espelund snakker varmt om et samarbeid med Ørn. "Godt valg" avslutter hun og får stor applaus.
Drøye 45 minutter inn i årsmøtet gikk Ivar Koteng på talerstolen. Han la fram det han mente var kveldens viktigste sak: Innlemmingen av kvinnefotball i RBK gjennom samarbeidet med Trondheims/Ørn.
– Det er en trend blant de store klubbene, og vi ser at mange av våre samarbeidspartnere ønsker det. Vi tror det vil føre til mye større interesse for klubben, at vi får mer publikum og at vi kan tilføre kvinnefotballen kunnskap og økonomi, som gjør at vi kan sørge for at Rosenborg BK kvinner holder seg på toppen av maratontabellen som finnes, sa Koteng.
(Eurosport.no/©NTB)
Fikk du med deg denne fra før årsmøtet?

Flere spente før RBKs årsmøte – se intervjuene her

Fantasy FK
Wildcard spesial: Nestors drømmelag begeistrer Junior
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Avviser kontakt med KBK-keeperen: – Ville nok kommet om han ble tatt ut
11 TIMER SIDEN