Wayne Rooney ber Manchester Uniteds underpresterende stjerner om å vise storklubben mer respekt.
Etter ti kamper ligger United helt nede på 8.-plass i Premier League. De rødkledde har også fått en trå start i mesterligaen (fire av ni mulige poeng).
Eliteserien
– Det er en oppskrift på katastrofe. Det kommer ikke til å gå
4 TIMER SIDEN
Sesongen har hittil vært preget av stor uro rundt manager José Mourinhos framtid. Portugiserens konflikt med Paul Pogba fikk spesielt stor oppmerksomhet.
Rooney, som rakk å bli tidenes målscorer i Manchester United før han forlot klubben i 2017, mener de høytlønte stjernespillerne må vise mer stolthet og lidenskap – uavhengig av forholdet de har til Mourinho.
– Det er åpenbart at de går gjennom en tøff periode i øyeblikket, men José Mourinho er veldig erfaren. Det er noen spillere der som jeg mener kan gjøre det litt bedre, sier Rooney i et intervju gitt til Football Focus lagt ut på BBCs nettsider.
– Jeg har aldri sett eller hørt om en spiller som ikke vil spille en kamp fordi han har røket uklar med manageren. Jeg tror ikke en spiller gjør noe slikt. Du må vise respekt for klubben, fansen og lagkameratene dine. Jeg kan ikke tenke meg at det er noen spillere i United som ikke vil spille for José, fortsetter han.
Rooney spiller i dag for DC United. Der har han vært en suksess og hjulpet laget til MLS-sluttspillet.
Manchester Uniteds neste kamp er borte mot formsterke Bournemouth. Joshua Kings lag har overrasket stort og står allerede med 20 poeng. Det er tre poeng mer enn det United har plukket.
(NTB/Eurosport.no)
Fotball
Dagen derpå i Bodø: – En bortimot uvirkelig reise
7 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Maner folk til tribunene før lokaloppgjør: – Få fingeren ut!
7 TIMER SIDEN