• Supersøndag: Se Rosenborg - Brann klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
Ronaldo, som lørdag ble den første spilleren til å ha vunnet Champions League fem ganger, snakket foran et samlet pressekorps etter kampslutt.
– Nå skal jeg nyte øyeblikket med lagkameratene mine, men i løpet av de neste dagene skal jeg gi et svar til fansen, som alltid har støttet meg, sa 33-åringen.
Eliteserien
Viking-spiller ute resten av året etter mareritt-sesong: – Vært voldsomt tungt
2 TIMER SIDEN
Da han ble bedt om å utdype, svarte Ronaldo:
– Det har vært veldig fint å være i Real Madrid. I løpet av de neste dagene skal jeg snakke.
Saken fortsetter under videoen:

– Ingen kommentar

Konfrontert med uttalelsene svarer Real Madrids klubbpresident Florentino Pérez at dette er en kveld der det skal feires.
– Jeg kommer ikke til å kommentere situasjonen til en enkeltspiller, sier han. Det samme svarer manager Zinédine Zidane.
Ronaldo har ennå tre år igjen av den lukrative kontrakten han signerte i 2016. I lørdagens finale ble det ingen scoringer, men den portugisiske superstjernen ble likevel turneringens toppscorer for sjette år på rad.
I finalen var det derimot Gareth Bale som stjal overskriftene. Waliseren var henvist til benken fra start, men kom inn for Isco etter 62 minutter. To minutter senere brassesparket han inn 2-1-målet, før han avgjorde til 3–1 med et skudd fra distanse.
  • Supersøndag: Se Rosenborg - Brann klokken 20.00 på Eurosport Player og TVNorge
Saken fortsetter under videoen:

– Diskutere framtiden

Det kan ha vært det siste Bale gjorde for Real Madrid. Etter kampen var han nemlig tydelig misfornøyd med ikke å ha startet finaleoppgjøret.
– Jeg trenger å spille uke etter uke, og det har av ulike grunner ikke skjedd denne sesongen. Jeg må sette meg ned med agenten min i sommer og diskutere framtiden, så får vi ta det derfra.
Ronaldo og Bale satte begge rekorder med sine overgangssummer da de forlot henholdsvis Manchester United i 2009 og Tottenham i 2013. Senere er rekorden slått fire ganger, senest i fjor da PSG betalte 222 millioner euro, omkring 2,1 milliarder kroner, for Barcelonas Neymar.
(©NTB)
Eliteserien
Eliteserie-komet på eksklusiv talentliste: – Han har tatt store steg
8 TIMER SIDEN
Eliteserien
Nøkkelspillere tilbake i trening for Vålerenga: – Kan være avgjørende
9 TIMER SIDEN