Danmark tok en viktig 1-0-seier borte mot Montenegro torsdag, noe som gjør at Hareide og co. ligger på annenplass bak Polen i VM-kvalifiseringens gruppe E før siste kamp. Den går mot Romania i København tirsdag.
Før oppgjøret har danskene flere spillere i faresonen med tanke på karantene. Henrik Dalsgaard, Andreas Cornelius, Thomas Delaney, Yussuf Poulsen, Viktor Fischer, Christian Eriksen og Kasper Schmeichel kommer til å miste en eventuell første omspillskamp hvis de får gult kort mot rumenerne i København.
  • Kampen mellom Danmark og Romania kan du følge på Eurosport 1 og Eurosport Player fra 18.00 søndag!
Eliteserien
Se høydepunktene: Lehne Olsen herjet med Odd
8 TIMER SIDEN
– Jeg er redd for å legge bånd på spillerne, hvis vi tenker i de baner. Vi må heller tenke at vi har gode erstattere tilgjengelig, hvis det skulle vise seg at vi mister folk. Tenker vi på en annen måte enn det, så frykter jeg at det kan slå tilbake på oss, sier landslagssjef Hareide.
Han innrømmer at det vil være ugunstig med karantene på Tottenham-stjernen Eriksen.
– Men det er større risiko for at Delaney får gult kort. Eriksen er normalt den som blir sparket på (av motspillerne), poengterer Hareide.
De åtte beste toerne i den europeiske VM-kvaliken går til omspill. Gruppe E ledes av Polen, tre poeng foran Danmark. Montenegro, som møter Polen borte tirsdag, er treer i gruppen, tre poeng bak danskene.
(©NTB)
Eliteserien
Se høydepunktene: Strand Nilsen sikrer hjemmeseier på slutten
8 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Se høydepunktene: Sogndal med borteseier mot Grorud
9 TIMER SIDEN