I dommen fra Sunnmøre tingrett heter det også at Riise må betale forsinkelsesrenter og 110.000 kroner i sakskostnader til motparten.
Riise ble i fjor saksøkt av en annen person. Bakgrunnen for konflikten er at det i tidsrommet 7. desember 2016 til 19. mars 2017 ble gjort i alt ti uttak på til sammen 483.000 kroner fra en konto tilhørende en tredjeperson.
Personen Riise har vært i konflikt med representerer en tredjeperson i søksmålet, som er eier av kontoen. Riise kom med et motsøksmål hvor han krevde et beløp på 51.600 tilbakebetalt, men dette kravet avviste retten, skriver Nettavisen.
UEFA Europa Conference League
Norsk dommer i Conference League
16 TIMER SIDEN
Dommen er ikke rettskraftig. Ankefristen er ikke utløpt.
– Vi er uenige med dommen. Men nå skal vi sette oss ned og vurdere om vi skal anke eller ikke. Dommen i seg selv er uproblematisk. Pengene står allerede på en sparekonto Riise disponerer, og vil bli overført til en sperret konto, sier Riises manager Erland Bakke.
– Bunnen er nådd. Trekker meg unna alt og alle. Det er grenser for hvor mye man skal takle. Jeg er bare et menneske som nå faktisk må for min egen del bort. Takk, skriver Riise på Twitter.
– Dette er en ganske knusende dom mot John Arne Riise. Retten gir medhold i det vi har hevdet hele tiden, at han har tilegnet seg penger han ikke skulle ha, uten grunn, sier advokat Mette Yvonne Larsen, som representerer saksøker.
(©NTB)
Eliteserien
Det islandske «godstoget» på plass i Trondheim – bekrefter medisinsk test
17 TIMER SIDEN
Eliteserien
Eliteserie-klubb forlenger med tidligere Premier League-spiller
21 TIMER SIDEN