Beløpet tilsvarer 322,6 millioner norske kroner, og er den høyeste summen Brighton noen gang har lagt på bordet for en spiller, skriver Mirror.
Går budet igjennom, vil Berge bli tidenes dyreste norske spiller. Listen toppes av Tore André Flo og Mohamed Elyounoussi. Sistnevnte ble kjøpt fra Basel for 185 millioner kroner av Southampton i fjor sommer. Flo gikk fra Chelsea til Rangers i juli 2000 for omtrent samme beløp.
Eliteserien
Se drømmetreffet som sikret Molde seieren mot Dudelange
3 TIMER SIDEN
Berge er sugen på Champions League-fotball (der Genk er kvalifisert) eller i det minste Europa League denne sesongen. Derfor er det svært usannsynlig at han velger Brighton selv om det foreligger et fett tilbud.
Brighton reddet så vidt plassen i Premier League i vår og har lagt om spillestilen i sommer. Klubben anses som en klar dumpekandidat.
Sett denne?
Genk og Berge skal ifølge kjennere av klubben ha en avtale om at nordmannen kan bytte klubb om overgangssum-tilbudet overstiger 210 millioner kroner.
Overgangsvinduet i England stenger 18.00 norsk tid torsdag. Tidligere i sommer takket Berge nei til Sheffield United som ifølge Mirror la 22 millioner pund på bordet for 21-åringen.
Den belgiske storavisen Het Laatste Nieuws har hevdet at Genk ønsker rundt 240 millioner kroner for Berge.
I juni hentet Brighton Berges lagkamerat Leandro Trossard til klubben.
(©NTB)
Sett denne?
Eliteserien
Trapper ned tross utenlandstilbud: – Ville ikke flytte for langt
4 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Bummen vant kompisduellen mot Høgmo
5 TIMER SIDEN