Det bekrefter London-klubben på sitt nettsted fredag. Reiten slutter seg til sin nye klubb 15. juli.
– Dette blir en ny utfordring for meg, og jeg ser veldig fram til det, ikke minst for å presse meg selv til å ta det neste skrittet i min utvikling som menneske og fotballspiller, sier landslagsprofilen.
Allsvenskan
Ferdig i Saudi-Arabia - klar for svensk toppklubb
8 TIMER SIDEN
– Tiden min i LSK var fantastisk. Fansen, lagvenninnene, trenerne og lederne har alltid støttet meg, og jeg håper LSK tar seriemesterskapet i Norge også denne sesongen, tilføyer hun.
Chelsea ble nummer tre i den engelske ligaen denne sesongen.

Chelsea-jubel

Chelsea-trener Emma Hayes gleder seg stort over å ha forsterket stallen med enda en norsk spiller.
Saken fortsetter under videoen
– Guro er en av de mest talentfulle unge kreative spillerne i verden, og hun blir et strålende tilskudd til vår spillerstall, sier hun.
– Hun har vinnermentalitet og personligheten som skal til for å skinne i Chelsea-drakt, og jeg gleder meg til å introdusere henne til fansen, tilføyer Chelsea-sjefen.
Reiten har vært strålende for LSK Kvinner i toppserien de siste sesongene. Hun kom til romeriksklubben fra Trondheims-Ørn i 2017. Siden har hun spilt 62 kamper og scoret 60 mål for LSK.

Ukjent overgangssum

Det er ikke kjent hvor mye Chelsea betaler for å sikre seg måltyven fra Sunndalsøra, men ifølge Romerikes Blad skal det være snakk om et sekssifret beløp i kroner.
– Det er jo bare smuler av hva summen hadde vært hvis det hadde vært snakk om en mann. Guro hadde også kun et halvt år igjen av kontrakten, sier styreleder Trond Sørensen til avisen.
LSK mister også en annen landslagsprofil, Ingrid Syrstad Engen, i sommer. Hun er klar for Wolfsburg.
– Vi må ut og lete etter erstattere som kan styrke oss i framtida. Vi ser fortrinnsvis i den norske serien, men vi titter også i utlandet. Vi har ikke penger til å kjøpe ut dyre spillere, men de pengene vi får for Guro, skal i alle fall gå til å erstatte henne, sier styreleder Sørensen.
Reiten er ventet å bli en viktig brikke for Norge under VM i Frankrike. Mesterskapet i Frankrike innledes mot Nigeria 8. juni.
Fotball
Mistet toppscorerne: Henter kantspiller fra Strømmen
11 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Talentet blir med videre tross nedrykk: – Jeg har store drømmer
12 TIMER SIDEN