11 minutter før slutt dukket midtbanespilleren opp og sørget for uavgjort i Zjodino.
Dermed har Norge fire poeng etter to kamper. Tirsdag venter en tøff duell mot Nederland i Drammen. Gruppevinnerne og den beste toeren går direkte til EM i 2021. Resten av lagene som blir nummer to spiller playoff. I tillegg til Nederland er også Portugal i Norges gruppe.
Eliteserien
Oppdatert oversikt: Her er alle vinterens overganger i Eliteserien
6 TIMER SIDEN
Det var Norge som fikk den første gode muligheten i Hviterussland. Tobias Heintz fikk avslutte, men ble stoppet av hjemmelagets keeper. Vertene skulle også få sjansen før hvilen, men denne gangen var det Norge-keeper Julian Faye Lund som reddet.
Et snaut kvarter etter pause kunne derimot ikke Faye Lund forhindre at Denis Grechikho sendte hjemmelaget i ledelsen. Norge presset på for utligning, og Heintz fikk nok en god mulighet, men heller ikke denne gangen fikk han uttelling.
Elleve minutter før slutt skulle endelig Norge få noe å juble for da Bohinen satte inn utligningen.
– Vi styrte kampen fra begynnelse til slutt og produserte drøssevis med sjanser. Det er en veldig skuffa gjeng som drar hjem med ett poeng. Ut fra spill og sjanser er det egentlig ganske utrolig at vi ikke vinner og vi er nødt til å bli mer effektive, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud til fotball.no.
– Det er mye som er bra i dag, men uttellingen er rett og slett for dårlig. Så ærlig må vi være. Det er en viktig del av fotballen som vi ikke er gode nok på nå. Det må vi gjøre noe med, legger han til.
Norge åpnet EM-kvalifiseringen med 2-1-seier hjemme mot Kypros i begynnelsen av september. Mål av Heintz og Kristian Thorstvedt sørget for tre poeng og en fin åpning.
(©NTB)
OBOS-ligaen
Bekrefter at Brann-kapteinen trolig forlater klubben
8 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Glimt-spilleren på plass i Bergen for å bli Brann-klar
EN DAG SIDEN