Målet skrev seg inn i Ronaldos imponerende scoringsrekke og holder Los Blancos inne i kampen om andreplassen i La Liga, tre poeng bak Atlético Madrid, som har spilt én kamp mindre.
Det er imidlertid hele 15 poeng opp til Barcelona på topp med fem kamper igjen, så ligatrofeet er for lengst utenfor rekkevidde.
Oppgjøret i Real Madrids storstue Santiago Bernabéu startet med at Inaki Williams sendte bortelaget i ledelsen ved å chippe inn en ball fra innenfor sekstenmeteren i 14. minutt.
Eliteserien
En tredel av landslagstroppen har spilt i Molde: – Spillerne går en god skole
2 TIMER SIDEN
Men Madrid holdt oppe presset gjennom kampen fram til det forløsende øyeblikket for hjemmelaget da Ronaldo videresendte et skudd fra Luka Modric med hælen inn i nettmaskene.
– Vi drar herfra med blandede følelser. Laget spilte godt gjennom hele kampen. Det var synd å slippe inn det målet mot slutten. Vi var nær en seier, sa Athletic-coach Jose Angel Ziganda etter kampen.
Cristiano Ronaldo har nå scoret i tolv kamper på rad, og tangerer dermed sin beste scoringsrekke i Real Madrid. Han har til sammen satt inn 22 mål i løpet av de tolv siste kampene han har spilt for klubben.
Kampen endte 1–1.
(©NTB)
Fotball
Overrasket over sin nye klubb: – Over all forventning
13 TIMER SIDEN
Norgesmesterskapet
Ekspertene om mulig cup-skroting: – Blødningen må stoppes snarest
15 TIMER SIDEN