Fortsatt er det NFL-klubben Dallas Cowboys som topper listen over verdens mest verdifulle idrettsklubber. Den er nummer én for fjerde gang på rad, og er nå verdsatt til fem milliarder dollar, tilsvarende cirka 42,8 milliarder kroner.
Baseballklubben New York Yankees er på annenplass, mens Real Madrid er nummer tre. Deretter følger Barcelona og basketballaget New York Knicks.
De amerikanske idrettene dominerer topplisten. Av de 20 mest verdifulle idrettsklubbene er 16 av dem fra enten NFL (amerikansk fotball), NBA (basketball) eller MLB (baseball).
Fotball
Endelig spilleklar etter fyrverkeriulykken: – Han har det helt fantastisk
3 TIMER SIDEN
Real Madrid er verdt 4,2 milliarder dollar, litt over 36 milliarder kroner. Manchester United, som trenes av Ole Gunnar Solskjær, var i fjor regnet som verdens mest verdifulle fotballklubb, men har nå falt til en tredjeplass. Den engelske storklubben får anslått en verdi på 3,8 milliarder dollar. Det tilsvarer cirka 32,5 milliarder kroner.
Som vanlig er det britiske klubber som dominerer på listen over de ti mest verdifulle fotballklubbene. De seks største klubbene på balløya er alle inne på topp-ti-listen.

Verdens ti mest verdifulle fotballklubber (verdi i kroner):

1) Real Madrid (36,3 mrd.)
2) Barcelona (34,5 mrd.)
3) Manchester United (32,5 mrd.)
4) Bayern München (25,9 mrd.)
5) Manchester City (23 mrd.)
6) Chelsea (22,1 mrd.)
7) Arsenal (19,4 mrd.)
8) Liverpool (18,7 mrd.)
9) Tottenham (13,9 mrd.)
10) Juventus (13 mrd.).
(©NTB)
Eliteserien
KBK-helt klar for ny klubb: – Det kjennes spennende
17 TIMER SIDEN
Premier League
Klubben bekrefter: Hodgson blir Kings nye trener
19 TIMER SIDEN