Dag-Eilev Fagermos fremtid i Odd er usikker. Treneren har kontrakt med telemarkingene ut 2018, men lørdag sådde Fagermo tvil om han vil fortsette i klubben også neste sesong.
50-åringen mener at han og Odd passer perfekt sammen, men legger ikke skjul på at han kunne tenkt seg nye utfordringer etter å ha trent Odd siden 2008.
OBOS-ligaen
«Bummen» nekter å sette målsettinger: – Fokuset er blitt for stort
13 TIMER SIDEN
– Det Odd som er klubben min. Jeg er like stolt i dag som den dagen da jeg tok over Odd. Arbeidsmiljøet er fantastisk. Det går ikke på klubben. Det går mer på om jeg skal gjøre dette hele livet, eller om jeg skal gjøre noe annet en gang også. Ungene er blitt voksen og jeg begynner å bli en voksen mann selv. Vi får se, sier Fagermo til Eurosport.
Saken fortsetter under videoen:

Knepen Odd-seier mot Haugesund

– Vil ikke bli et kjøpelag

Klubben har hatt en skuffende sesong. Laget så solid ut i vinter under sesongoppkjøringen, men hadde en skuffende start på sesongen. Nå ligger laget på en 7. plass på tabellen med god avstand fra både bunnen og toppen.
For selv om han trives i Odd har han samtidig stilt noen krav til klubben.
– Jeg vet hva Odd står for og vet den jobben jeg har gjort her. Det er en klubb som for eksempel kan sammenlignes med HamKam, og vi har vært stabile i toppen av norsk fotball, men skal vi være det fremover, er det enkelte ting vi må ta konsekvensene av. Det må klubben være villig til og det tror jeg den er. Det er ikke noen store krav, men det er viktige krav, blant annet ved telemarksmodellen. Jeg vil jobbe med spillerutvikling for det er jeg best på. Jeg vil ikke at Odd skal bli et kjøpelag. Det er slike ting jeg vil få ryddet opp i, sier Fagermo.

– Tror det er et frieri

Eurosports fotballekspert Thomas Myhre oppfatter Odd-treneren som tvetydig og er ikke sikker på om 50-åringen er trener for laget i 2018.
– Jeg synes det virker som at han ikke vet om han skal fortsette med dette, eller om han skal gjøre noe annet. Vanligvis er det kanskje et lite rop om litt mer økonomiske midler, men samtidig sier han at han ikke vil være et kjøpelag og heller drive med spillerutvikling. Det blir spennende å se hva som skjer på den fronten. Om det er et frieri til eventuelle andre arbeidstakere får tiden vise. Jeg ville ikke følt meg sikker på at Fagermo er der i januar hvis jeg var spiller i hans stall, sier Myhre.
Han får støtte av Bengt Eriksen som oppfatter det som at Fagermo sender ut signaler til andre klubber.
– Jeg tror kanskje det er et frieri. Han er ikke akkurat dårlig på å snakke opp seg selv og ned det andre. Her er det en del som ikke fungerer som han vil, sier Eriksen.
Fotball
Oppløftende nyheter om Ull/Kisa-talent etter stygt fall
15 TIMER SIDEN
Eliteserien
Henter talent fra Ull/Kisa: – En spiller med X-faktor
17 TIMER SIDEN