• Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
Evalueringen omfatter spillene, det sportslige støtteapparatet og administrasjonen, i tillegg til samspillet mellom disse gruppene, skriver NTNU samfunnsforskning i en pressemelding der det også opplyses at RBK selv har bestilt evalueringen.
Blant temaene som tas opp er kultur, kommunikasjon, samarbeid og ledelse. Deltakerne får også gi sin vurdering av prestasjonene i 2018 og hvordan de ser på neste sesong.
OBOS-ligaen
Målthriller da Ranheim og Aalesund delte poengene
8 TIMER SIDEN
– Det handler om alt. Om ledelse. Om for eksempel kommunikasjon, kultur og verdier. Vi skal være grundige, uttaler sportslig leder Stig Inge Bjørnebye i RBK til Adresseavisen.
NTNU-forskerne Martin Rasmussen og Per Morten Schiefloe vil samle inn data til evalueringen gjennom intervjuer og spørreskjemaer. Rapporten fra evalueringen skal være ferdig i januar.
Rosenborg har lagt bak seg en sesong med sportslig suksess i form av serie- og cupgull, men også med sparking av trener Kåre Ingebrigtsen, misnøye i spillergruppa og utenomsportslig oppstyr rundt den voldsdømte spissen Nicklas Bendtner.
  • Se terminlisten til Eliteserien og OBOS-ligaen bli presentert på Eurosport.no onsdag 19. desember
(©NTB)
OBOS-ligaen
De lokale heltene sendte Start ut av nedrykkssumpen
9 TIMER SIDEN
OBOS-ligaen
Kontroversiell straffesituasjon da Jerv snublet mot Ull/Kisa
9 TIMER SIDEN