– Det er surrealistisk å sitte her i Rosenborg-drakt. Det er en følelse jeg ikke har kjent på noen gang tidligere. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Ole Sæter til RBK.no.

Sæter har en en fortid i Trond, Strindheim, Sverresborg, Kristiansund, Nardo og Ranheim. Nå har han skrevet en treårskontrakt med Rosenborg.

Eliteserien
Status på overgangsspekulasjonene: – Molde har vært interessert i Björn hver dag
2 TIMER SIDEN

– Ole har hatt en annerledes vei til Rosenborg enn hva andre trøndere bruker å ha. Det viser at det er flere veier til "målet". Ole er en spennende spiller som vi har stor tro på skal slå til her, sier sportslig leder i Rosenborg, Micke Dorsin til RBK.no

24-åringen spilte 19 kamper for Ranheim forrige sesong og noterte seg for åtte mål og to assists.

– Hvis du har sagt at jeg skulle sitte her nå til de tidligere trenerne mine, så hadde de brutt ut i latter. Jeg tror ikke noen av dem har skjønt hvilken indre drivkraft jeg har. Og troen på at man kan lykkes skal man ikke undervurdere.

Tidligere i dag ble det bekreftet at Rosenborg har solgt Adegbenro til en svensk klubb.

Sæter blir hentet til Eliteserien til tross for at han for øyeblikket sliter med en ankelskade.

– Vi var klare over at han slet med ankelen som det ble tatt bilde av i forrige uke. Det er avtalt en vurdering hos idrettsortoped. Videre behandling av ankelen blir avgjort i slutten av neste uke, sier RBK-lege Reidar Due til klubbens nettsider.

Eliteserien
Layouni-overgangen bekreftet: – Nå kan supporterne forvente seg kaos på kanten
2 TIMER SIDEN
Eliteserien
Layouni på plass i Oslo: – En gullsignering for Vålerenga
4 TIMER SIDEN