– Det er surrealistisk å sitte her i Rosenborg-drakt. Det er en følelse jeg ikke har kjent på noen gang tidligere. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Ole Sæter til RBK.no.
Sæter har en en fortid i Trond, Strindheim, Sverresborg, Kristiansund, Nardo og Ranheim. Nå har han skrevet en treårskontrakt med Rosenborg.
– Ole har hatt en annerledes vei til Rosenborg enn hva andre trøndere bruker å ha. Det viser at det er flere veier til "målet". Ole er en spennende spiller som vi har stor tro på skal slå til her, sier sportslig leder i Rosenborg, Micke Dorsin til RBK.no
OBOS-ligaen
Mener treneren bør gå: – Skal man trekke i nødbremsen, bør man gjøre det nå
EN TIME SIDEN
24-åringen spilte 19 kamper for Ranheim forrige sesong og noterte seg for åtte mål og to assists.
– Hvis du har sagt at jeg skulle sitte her nå til de tidligere trenerne mine, så hadde de brutt ut i latter. Jeg tror ikke noen av dem har skjønt hvilken indre drivkraft jeg har. Og troen på at man kan lykkes skal man ikke undervurdere.
Tidligere i dag ble det bekreftet at Rosenborg har solgt Adegbenro til en svensk klubb.
Sæter blir hentet til Eliteserien til tross for at han for øyeblikket sliter med en ankelskade.
– Vi var klare over at han slet med ankelen som det ble tatt bilde av i forrige uke. Det er avtalt en vurdering hos idrettsortoped. Videre behandling av ankelen blir avgjort i slutten av neste uke, sier RBK-lege Reidar Due til klubbens nettsider.
Eliteserien
16-åring berget poeng på overtid: – Husker ikke så mye av det som skjedde
2 TIMER SIDEN
Fotball
Slakter banen: – Vi spiller på asfalt
3 TIMER SIDEN