Det sier kilder som er tett på etterforskningen av saken til nyhetsbyrået AFP. En leder i Røde Stjerne skal ha satset 5 millioner euro (46 millioner kroner) på at det serbiske laget skulle tape bortekampen med fem mål, skriver den franske avisen L'Équipe.
Dersom det medfører riktighet og veddemålet er gjennomført, vil gevinsten trolig kunne være på opp mot 400 millioner kroner.
Røde Stjernes talsmann Nebojsa Todorovic ville ikke kommentere saken overfor AFP. Senere brukte klubben ord som «frastøtende» om anklagene.
Eliteserien
Dette er måltyven RBK jakter: – Han har vært en åpenbaring denne sesongen
15 TIMER SIDEN

Neymar-hat trick

Spillindustrien har et vel utbygd system som følger innsatsene gjort på idrett. Ifølge en av overvåkerne er det ikke funnet markante avvik på innsatser når det gjelder PSG – Røde Stjerne, men det finnes mange illegale bookmakere verden rundt der man kan sette sine innsatser.
PSG ledet den aktuelle kampen 4-0 ved pause. Det sto 5-0 etter 70 minutter. Så reduserte Røde Stjerne en gang før Neymar fastsatte sluttresultatet til 6-1 etter 81 minutter da han fullbyrdet sitt hattrick.

Tips før avspark

Røde Stjerne, som er tilbake i den gjeveste Europacupen for første gang siden 1992, spilte 0-0 hjemme mot italienske Napoli i Champions League-åpningen i september. Den serbiske klubben vant Champions Leagues forgjenger (serievinnercupen) i 1991.
UEFA skal ha fått et tips før avspark om at det kunne være mistenkelige innsatser på utfallet av kampen. Fransk Økokrim har så langt nektet å kommentere saken.
Liverpool er Røde Stjernes neste motstander i Champions League. Oppgjøret spilles på Anfield onsdag 24. oktober.
(©NTB)
Eliteserien
Bekreftet: Fagermo og Nornes gjenforenes i Vålerenga: – «Once in a lifetime»-mulighet
18 TIMER SIDEN
Eliteserien
Skulle bøtte inn mål for eliteserieklubben. Nå har han forlatt klubben av personlige årsaker
21 TIMER SIDEN