Pione Sisto er en spiller som mildt sagt skiller seg ut fra mengden, både på og utenfor banen.

Dribler bedre uten lisser

Under torsdagens kamp mot Panamo la oppmerksomme seere merke til at 23-åringen løp rundt på gresset på Brødby Stadion i sine skrikende oransje sko med løse lisser. Noe som for ordens skyld var et bevisst valg av den 23 år gamle dansken med røtter i Uganda.
EM
Hareide om Eriksen: – Utrolig lettet
12/06/2021 KLOKKEN 19:10
– Det blir lettere å drible og bevege foten rundt når man ikke knyter igjen skoen. Jeg skal ikke dreie hele beinet eller kroppen da, forklarte han overfor danske Ekstrabladet.
Sisto har fått spesialtilpassede sko av produsenten som sitter ekstra godt fast på foten, derfor så han seg nødt til å klippe dem opp på sidene så de ikke skulle bli for stramme.
– Jeg synes det utgjør en kjempestor forskjell når han velger å spille med løse lisser, fremfor å bare knytte dem løsere, sier han og påpeker at det ikke er noe galt med produksjonen på skoene.

Setter pris på Hareides tillit

En annen av vanene til 23-åringen som skiller seg noe ut er at han velger å bruke røde briller dagen etter hver kamp. Grunnen er at han ikke ønsker å ødelegge kroppen med falskt lys som det er en god del av på de opplyste fotballbanene, skriver den danske avisen.
Sisto fikk debuten på landslaget i 2015 og har virkelig grepet sjansen etter å ha fått stadig mer tillit fra landslagssjef Åge Hareide. Siden 4-0-seieren over Polen i VM-kvalifiseringen har han startet hver kamp.
– Jeg kan virkelig merke at landslagstreneren vil noe med meg. Tilliten fra ham har gitt meg mye mer ro på banen. Jeg synes vi forstår hverandre godt, sier han.
EM
– Spillerne har snakket med Christian
12/06/2021 KLOKKEN 19:04
EM
Eriksen er våken og sendt til undersøkelser ved Rigshospitalet
12/06/2021 KLOKKEN 17:01