ULLEVAAL STADION/OSLO (Eurosport.no): Ole Selnæs fikk noen etterlengtede landslagsminutter da han var tilbake med flagget på brystet i Norges 1–1-kamp mot Sverige tirsdag kveld.
– Det er alltid trivelig å spille med landslaget. Det noe jeg liker og har lyst til å være med på, forteller Selnæs til Eurosport.no etter kampen.
Selnæs måtte stå over lørdagens VM-kvalifiseringskamp mot Tsjekkia da han ennå ikke har ferdigsont sin fire kamper lange karantene for utbruddet mot dommeren i Baku i fjor høst.
VM-kvalifisering
Samlet spillerne på banen like etter kampslutt: – Skuffelsen er stor
16/11/2021 PÅ 22:40
Mot Sverige hadde St. Etienne-spilleren imidlertid håpet virkelig å få vise seg frem for sin nye landslagssjef, men midtbanemannen ble ikke funnet plass til i Lars Lagerbäcks startellever.
– Man er alltid skuffet når man ikke starter, men det tror jeg alle som sitter på benken er. Sånn er det i hvert fall i mitt hode. Men jeg har vært med såpass lenge nå at jeg vet det ikke er jeg som tar ut laget, men jeg hadde hatt lyst til å spille 90 minutter, sier Selnæs til Eurosport.no.
Trønderen kom inn ved sidebytte, og har dermed bare fått 45 minutter til å imponere svensken ved siden av fellestreningene den siste uken.
– Jeg føler ikke at jeg har fått vist seg så veldig mye frem i kamp. Jeg fikk bare 45 minutter i dag og da hadde de mye ball, men jeg tror han vet rimelig godt hva jeg er god for. De har sett mange kamper av meg i Franrike.
Sander Berge, som trolig er Selnæs største konkurrent, ble foretrukket fra start begge kampene.
– Jeg føler ikke at jeg er i noen utfordrerposisjon. Fotball er ferskvare, spesielt rundt landslagsfotball. Nå er vel neste samling i august og da kan ting være totalt snudd på hodet. Det er opp til hver enkelt hvordan man presterer på klubblaget fremover, og jeg har i hvert fall planer om å være god. Jeg skal være såpass bra at det ikke skal være mulig å komme utenom meg.
VM-kvalifisering
VM-drømmen brast for Norge – sjanseløse i Rotterdam
16/11/2021 PÅ 21:39
VM-kvalifisering
Solbakken fra start – slik stiller Norge mot Nederland
16/11/2021 PÅ 18:40