Søndag melder Norges Fotballforbund at Joshua King, Stefan Johansen, Fredrik Midtsjø og Omar Elabdellaoui ikke spiller de kommende landskampene og har meldt forfall.
Foreløpig er det kun Anders Trondsen som er kalt inn som erstatter, men NFF utelukker ikke at flere spillere kan bli kalt inn på et senere tidspunkt.Fra før av har også Haitam Aleesami meldt forfall.
VM-kvalifisering
«Sønner av Drillos» gjorde jobben for Norge – Haaland ble historisk
07/09/2021 PÅ 20:39
Johansen var på banen for Fulham senest mot Wolverhampton i 0-2 tapet fredag. Trolig er det skaden i lysken som gjør at kapteinen må melde forfall.
Før kampen mot San Marino under forrige landslagssamling la han ikke skjul på at lyskeskaden hindret ham i å trene og at han og klubben vurderte operasjon om de fant tid til det i løpet av sesongen.
– Skaden blir ikke verre av å trene eller å spille. Det er bare smerte og når de blir for store sier det bare stopp. Fulham har kontroll på om vi skal operere etter hvert eller om vi klarer å få det bort, sa Johansen til Eurosport.no.
Joshua King spilte hele kampen for Bournemouth mot Newcastle. Dette var hans andre kamp siden San Marino-kampen der han slet med en skade i låret. Etter kampen mot Newcastle lørdag fikk nordmannen ros av manager Eddie Howe.
– I dag presterte Joshua King som det han gjorde forrige sesong. Spiller han som dette i fortsettelsen, så vil han nå samme antall scoringer som i 2016/17, sa manager Howe etter kampen.
VM-kvalifisering
Utestengt mot Nederland: – Veldig rart
30/03/2021 PÅ 21:36
VM-kvalifisering
Bengts analyse: – Bestod testen i å gjøre drittjobben
30/03/2021 PÅ 21:27