Sandvika (Eurosport.no):
– Det er vanskelig å si. Jeg har bare alltid vært det, sier Sigurd Rosted til Eurosport.no.
Landslagets ferskeste har vist seg som en målfarlig midtstopper i årets Eliteserie med sine tre scoringer. 22-åringen har ikke noen forklaring på hvorfor han har er farlig på offensiv dødball. Men etter at han ble kalt inn i landslagstroppen til kampen mot Sverige håper årets komet i norsk fotball at han kan vise seg det frem for Lars Lagerbäck.
VM-kvalifisering
Samlet spillerne på banen like etter kampslutt: – Skuffelsen er stor
16/11/2021 PÅ 22:40
Se Norge - Sverige på TVNorge og Eurosport Player tirsdag kl. 19.00!
Saken fortsetter under videoen:

Sigurd Rosted øker for Sarpsborg mot Sogndal

– Lagerbäck vet om det

På mandagens trening herjet Rosted til tider foran målet da landslaget trente på innleggssituasjon. Ved én anledning headet Sarpsborg 08-spilleren ballen i krysset. Hodestyrken er et mulig våpen på offensiv dødball mot Sverige.
– Jeg vet at Lars vet om det. Jeg skal selvfølgelig bidra på offensive dødballer hvis jeg får muligheten til å gjøre det, sier Rosted.
Mandag var det duket for dag to på landslagssamling. Det blir et kort opphold denne gangen ettersom Sverige-kampen spilles tirsdag, men 22-åringen skal gjøre det han kan for at han kommer med i troppen også ved neste anledning. Nivået synes han er skyhøyt.
– Det har vært morro og veldig lærerikt. Det er utrolig kult å være her med landslaget. Det er en drøm å være her. Det gir mersmak og jeg håper at jeg får noen minutter i morgen også og vise meg frem. Så skal jeg bare stå på med Sarpsborg fremover slik at jeg blir med neste gang også, forteller midtstopperen.
Saken fortsetter under videoen:

Her gir Rosted VIF en marerittstart

– Jeg skjønte tegningen

I Sarpsborg 08 har han hatt en god sesong og har imponert stort. Det var derfor ikke overraskende at han ble kalt inn i troppen da Tore Reginiussen måtte gi seg på grunn av smellen med Berge.
– Jeg skjønte litt av tegningen da han gikk ut med skade der. Det var ikke noe jeg forventet, men det var en hyggelig overraskelse, sier Rosted.
Han fikk et lite varsel om at noe var i gjære av lagkompis Anders Trondsen.
– Jeg fikk beskjed lørdag kveld, ganske sent. Da fikk jeg en telefon. Først fikk jeg en melding av Anders at de kom til å ta kontakt. Jeg visste at de skulle ringe da de ringte, sier Rosted til Eurosport.no.
Se Norge - Sverige på TVNorge og Eurosport Player tirsdag kl. 19.00!
VM-kvalifisering
VM-drømmen brast for Norge – sjanseløse i Rotterdam
16/11/2021 PÅ 21:39
VM-kvalifisering
Solbakken fra start – slik stiller Norge mot Nederland
16/11/2021 PÅ 18:40