Sandvika (Eurosport.no):
– Vi har tatt det opp. Han har fått kjørt seg nok han, sier Alexander Søderlund til Eurosport.no.
Det ble den store snakkisen etter kampen. Det var litt ut i andre omgang at Norges spisspar kom alene gjennom med keeper. Men istedenfor å sentre ballen til lagkompisen Søderlund valgte Tarik Elyounoussi (29) å avslutte selv.
VM-kvalifisering
Samlet spillerne på banen like etter kampslutt: – Skuffelsen er stor
16/11/2021 PÅ 22:40
Det endte med en gedigen bom.
Se Norge - Sverige på TVNorge og Eurosport Player tirsdag kl. 19.00!
Saken fortsetter under videoen:

– Ser ekstra dumt ut

Etter kampen ble Elyounoussi kritisert for å være en egoist og sette seg selv foran laget. 29-åringen ble slaktet for valget han tok og Søderlund var kritisk til valget fra lagkameraten.
Spissen synes kritikken mot lagkompisen har vært berettiget, men mener han må få fred nå.
– Han vet best selv at han ikke kan gjøre det. Når han bommer i tillegg ser det ekstra dumt ut. Det er egentlig verst for ham selv, fortsetter Søderlund.
– Hadde dette vært en viktig kamp hadde det vært utrolig dumt. Det er klart at du får høre det og han har fått høre det nok nå, fortsetter 29-åringen.

– De har gjort det veldig bra

Selv ser Søderlund frem til Sverige-kampen tirsdag. Det er ventet at både Norge og Sverige gjør en rekke endringer. Likevel tror 29-åringen at det blir en tøff kamp. Svenskene har innledet VM-kvalifiseringen på en glimrende måte og leder gruppen foran Frankrike og Nederland. På fredag sendte de franskmennene hjem med 1-2 i bagasjen.
– Det blir en vanskelig kamp. Det er et godt lag og de har gjort det veldig bra. Det blir sikkert endringer på deres lag som det blir på vårt. Det blr utrolig kjekt å spille på nabolandet. Et lag som man virkelig har lyst til å slå, forteller Søderlund.
Spissen er imponert og gleder seg til rivaloppgjøret mot naboenlandet. Det smaker ekstra godt å slå svenskene gule og blåe.
– Jeg har lyst til å slå de og vise at vi kan være minst like gode som de, selv om de har vist de siste årene at de er et bedre lag enn oss i utgangspunktet. Jeg føler vi er på vei opp og vi hadde en god kamp sist. Det er på tide med en seier, sier 29-åringen.
Se Norge - Sverige på TVNorge og Eurosport Player tirsdag kl. 19.00!
VM-kvalifisering
VM-drømmen brast for Norge – sjanseløse i Rotterdam
16/11/2021 PÅ 21:39
VM-kvalifisering
Solbakken fra start – slik stiller Norge mot Nederland
16/11/2021 PÅ 18:40